Kukci

...o-o...

a, eto film je pokušao biti psihodeličan..neću reći da nije, ali mogao je imati bolje efekte kako zvučne tako i vizualčne...jer paranoja i psihodelija zahtjevaju vizualne elemente shizofrenje..ali eto..posto sam i sam "psihodelicar" nisam bas nesto posebno odusevljen, ali nikako mi nije zao sto sam ga pogledao..

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

neobično

Po naslovu filmu daje se naslutiti kako se radi o nekakvom survivor hororu. Međutim, film je drama o odnosu muškarca i žene, kukci nisu stavljeni u prvi plan nego u pozadinu. Muškarac, koji govori da je žrtva nekakve zavjere od strane CIA-e i da su mu usađeni kukci u tijelo, djeluje uvjerljivo ali ne daje se odgovor dali je to samo njegova paranoja ili istina. Međutim, prije toga dolazi čovjek u kuću koji govori da je liječen od paranoje. Uskoro, muškarac i žena budu izolirani u kući sa folijom da bi se na kraju spalili benzinom. Povod toga je misleći kako će kukci s njih prijeći na ostale ljude. Ne daje se odgovor dali je riječ o paranoji ili istini. U svakoj slučaju solidan i neobičan film koji se lako gleda.

Ocjena recenzije: 2.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Prava pravcata psihodelija

Psihodelični film bez ikakvog razloga.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

bizarno uznemirenje

gledajuči trailere dobijete sasvim drugačiju predođbu o filmu. očekivao sam tipični hororac a dobivate psihološki triler. priča vrlo jednostavno počinje, i završava vrlo čudno bez nekog posebno kraja i raspleta. ostavlja filing da nekaj fali. film je malo drugačiji i opičen na svoj način, ali nije neko remek dijelo i neče vas ostaviti bez daha. jedina svijetla strana filma je Ashley Judd. 5/10

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju