9. satnija

afganistan

dobar ratni film u ruskoj produkciji,a ne tipično američki

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

krv nije votka

odlican film u kojemu se najbolje pokazuje koliko vrijedi ljudski zivot u rukama idiota.rađen je vise kao neka reportaža,al mislim da se drugačije onaj život nemože ni prikazati.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Veliki plus!

4. razloga za gledati ovaj film : 1. Odličan izbor glumaca 2. Uvjerljiv i iskren film 3. Odlične akcijske scene 4. Najskuplji film u ruskoj kinematografiji. P.S. : Za istinske ljubitelje ratnih tematika !

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ništa novo

Klasična ratna priča, ispričana već stotinjak puta, no po kvaliteti snimanja spada u rang "zastava naših očeva" uz to, visoku ocijenu filmu dao sam zbog činjenice da se radi o ruskom filmu što daje neku vrstu svježine u svijetu filma.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

9 rota

Još jedan u nizu ratnih filmova koji imaju pomalo šabloniziranu radnju. Grupa mladića dolazi u vojsku, dobrovoljno se javljaju za odlazak u Afganistan. Upoznaju se, sprijateljuju, imaju "tough" narednika koji ih maltretira no zapravo time pokazuje svoju ljubav prema njima, rat, neizbježne žrtve i sl. E sada, ako vas to sve nije pokolebalo mogu vam reći da se radi o jedinstvenom viđenju Afganistanskog rata sa sovjetske strane. Dobri specijalni efekti i zanimljiva radnja. U svakom slučaju obavezno "štivo" za ljubitelje ratnih filmova. Ocjena 4 i prst gore.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju