Skriveni život riječi

Skriveno

Slazem se sa zeks sto se tice ispravke navoda... a pomalo se slazem i sa ostatkom recenzije. Glavna glumica dosadna i tokom filma nisam gorila od zelje da doznam sto joj se desilo. Razgovori (tj. monolog) na pocetku su bili zanimljivi, kasnije kada se trebalo nesto poceti dogadati, postalo pomalo dosadno. Film nije los, ali fali mu nesto. Usput, naglasak joj je bio totalno ruski... A i da ne spominjem da ne kuzim onaj glasić koji je pricao nesto... no, to je valjda do mene..

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

skriveno remek djelo

Ima filmova na koje slučajno naletiš u videoteci, ne očekuješ previše od njih,nisu razvikani i nemaju kritičarskih hvalospjeva a ostavljaju bez daha.Ovaj naslov je jedan od njih. Sarah Polley i Tim Robbins briljiraju svojim interpretacijama.Almodovar je znao i prepoznao što treba producirat...

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ispravak netočnog navoda

Kao prvo, žena nije gluhonijema nego je samo gluha, i to (koliko sam ja shvatila) samo na jedno uho. Kao drugo, ritam njihovih razgovora je podnošljiv do polovice filma, kad postaje pretjerano razvučen i dosadan, do neke mjere negledljiv. na kraju se ona njemu otvara (oprez-SOILER) s kataklizmičkom pričom o silovanju i zlostavljanju, al ajde i to je još ok. Ali priča koju priča njezina psihijatrica, o pokolju na Balkanu o kojem mogu svjedočiti samo oni koji su ga preživjeli, a takvi se kao srame što su ostali živi... Zbljuv! I već mi je pomalo postaje zlo od filmova u kojima je glavna ženska uloga neka poluautistična tetica koja živi s mačkom u sivo obojenom stanu i obavezno ima opsesivno-kompulzivni poremećaj... a na kraju se, poput cvijeta otvara svom vitezu na bijelom konju koji joj pomaže za izađe iz svoje čahure... bla bla bla blju.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju