Obruč straha

Užasan film

U najmanju ruku, slažem se sa extremom i Mr. Blondeom. Film je totalno, brutalno predvidljiv i mislim da je to najgori film koji sam pogledao već dugo vremena. Nema radnje, totalno su isfurani trikovi i predvidljiv je do samog kraja. Oni koji još nisu pogledali, ni nemojte, jer je film gubitak vremena.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

katastrofa

stvarno mi nije jasno zasto se i zakoga jos uvijek snimaju ovakvi filmovi. njihovo vrijeme je odavno proslo, jer kojiko se god filmasi trudili, u ovim vrstama horrora tesko je ponuditi nesto novo. ipak zna se dogoditi da film te tematike uspije zadovoljiti kriterije publike i krtitike, svojom eventualnom inventivnošču ili u posljenje vrijeme poznatim glumcima. no to kod ovog filma nije slucaj. dakle, kratko receno ovo je film isfurane teme, sa solidnom no starom pricom, slabijim glumcima, več viđenim "neocekivanim" krajem... sve to ako je jos i snimljeno i prikazano na neki jeftini nacin, dobivamo film koji definitivno treba izbjeci (oko obruca u strahu od gledanja).

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

TOTTALLY SUCK!!!!!!!!!!!

Ljudi kaj da vam velim,film je jednostavno koma,totalno sranje,uopće ga se ne isplati pogledati jel nema ni nikakve radnje,gluma je tako jadna a priča još jadnija,jednostavno UŽASSSSSSSSSS!!!!!!!!

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ring Around the Rosie

a, tak tak............. Ništa posebno da bi se moralo strahovati. Uz lagane kekse "Domaćice" može se pogledati. Unatoč svemu trošite vrijeme ako to želite pogledati.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju