Psiho

super

stvarno je jedan od boljih hickokovih filmova.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jedan od najboljih

Puno tog je već rečeno i napisano o ovom klasiku, jer se radi o jednom od najbolje režiranih filmova ikad. Hitchcock je genije, a cijeli ovaj film je nekaj vanserijsko. Ipak, ne bi rekel da je ovaj film horror, nego psihički triler. Film ima nekoliko glavnih likova ( neočekivana mijenjanja žarišta) od Marion Crane koja se odluči na izvršenje zločina i nakon kojeg slijedi kazna, bolesnog Normana i njegove majke manipulatorice, karizmatičnog Arbogasta koji na žalost umire i psihologa koji na kraju objašnjava psihičko stanje Normana-majke. Ak ga niste gledali: vi ste luđak na kub!!!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

najbolji horror svih vremena

što se dogodi kada dođete u motel "Bates"? naravno , prespavate i ujutro se pozdravite sa ljubaznim domačinom ,te odlazite dalje. no..ne neophodno. ako ste djevojka i još pritom zgodna plavuša ,a došli ste bez pratnje ... ...bivate ubijeni... kako?zašto? odgovora nema jer to ne zna nitko osim gospođe Bates . no,ona je već godinama mrtva... ili nije... jer jučer smo je vidjeli kako sjedi na prozoru , a prekjučer je stravično vrištala... nevini sin ne zna ništa, on samo štiti svoju majku... što se to zapravo događa? glupa slučajnost ili djelo nečije poremećene psihe... savršen film!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

norman bates

kao prvo, nasi su jako lose preveli film jer rijec ''psiho'' ne postoji u hrv jeziku, nego psihopata.. Ali, oprastam.. Anyways, nema onoga tko ce popljuvati ovaj film, uz uvjet da ga je pogledao. S obzirom na to da je snimljen u 60-ima, fenomenalan je! nije toliko strasan koliko je jezovit i bolestan. naravno, zena sama putuje i sama noci u motelu koji je totalno izvan grada, ne javlja se nikome, itd.. tipicna horo radnja. Norman je poremecen do boli, a scena kada upada u podrum sa perikom na glavi, obucen u maminu odjecu.. spooooky... A tek kad ona plavusica okrene stolicu na kojoj sjedi kostru od normanove stare.. no comment! cista 5-ica

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju