Povratak u budućnost

najjači

rale lega slažem se stobom od slova do slova..najjača triologija u tom žanru ikad, koja ne može dosadit ikad...

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

NAJBOLJI.......

Ta sva tri djela mogu uvijek gledat, Fox i Lloyd su fenomenalno odglumili..... Znate kada imate filmove iz djetinstva pa su vam bili super a kasnije nisu tako dobri..... ovaj je fenomenalan i kada sam ga gledao sa 10god i sa 20..... savršenstvo.. najbolja triologija ikada snimljena.... po meni.....

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Televizija

Maloprije sam slucajno naletio na film na TV-u. I s uzitkom ga pogledao. Kao sto je kolega vec rekao, jedna od boljih trilogija snimljena u holivudu. Film skoro da nema mana, cak i specijalni efeki za ono vrijeme su odlicni, sto se tice same price, rijetko ce se naci neka rupa ili nejasnoca. Gluma sasvim solida, iako su mi u nekim djelovima filma izgledali nekako preopusteni, film je odlican. Posto imam u kolekciji i ostale djelove, sutra sljedi mali filmski maraton. Preporuka za pogledati, prisjetiti se starih dobrih dana bez previse specijalnih efekata i dosta humora i dobre price. Ocjena za film 4/5 za cijelu trilogiju.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

odlično

Prava avanturisticka komedija za mlade . Mozete ga gledato 50 puta i jos ce biti zabavan.Čestitke

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ludo zabavno

Ovaj film, kao i cijela trilogija, je jedna od boljih holivudskih trilogija i jedan od najzabavnijih filmova koji se uvijek može ponovo pogledati. Iako je film snimljen prije 20 godina i danas djeluje svježe, inovativno i prije svega zabavno. Iako cijeli film nose dva glavna lika koje su utjelovili odlični Lloyd i do tada relativno nepoznati Michael J.Fox, ipak svoj uspjeh i kultni status film prije svega duguje svom idejnom tvorcu i redatelju Zemeckisu. Jedan od najvećih redatelja ovdje je uspio ispričati jednu pametnu, duhovitu i zabavnu priču o putovanju kroz prošlost, budućnost i sadašnjost. Sve je to kao redatelj uspio ukomponirati u skladnu cjelinu koja u nijednom trenutku ne pokazuje nikakve mane. Sam film predstavlja najbolji dio cijele trilogije, a to je možda zbog činjenice da su drugi i treći film snimani istovremeno što je možda bio preveliki zalogaj čak i za velikog Zemeckisa. Zbog toga se u nastavcima (pogotovo u drugom dijelu) gledatelj na trenutke izgubi u silnim putovanjima glavnih junaka u prošlost i budućnost, ali sve su to sitnice koje cijelu trilogiju ne čine ništa manje kvalitetnom. Ovo je film za svakoga, koji gledatelja brzo osvaja i nakon gledanja jednostavno ga natjera da odgleda i ostale nastavke kako bi saznao što se desilo s omiljenim junacima.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju