Pasje poslijepodne

solidna četvorka

Klasik.Pacinova odlična izvedba,jako realna priča,iako nedostaje malo akcije,sve se bazira na igri mačke i miša. Lijepo snimljeno. Al,kao što već rekoh,za peticu treba malo više..

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

OPĆA KULTURA

Očekivao sam više...Nakon svih hvalospjeva oko ovog filma zbilja sam ocekivao više. Međutim,za Pacina nemam zamejrki. Odigrao je jednu od najupecatljivijih uloga u svojoj karijeri ali i u cijeloj povijesti kinematografije. Film je također vrlo,vrlo realno snimljen u nekim trenucima imate dojam da gledate dokumentarac sa orginalnim snimkama pljacke... Ja sam ga pogledao zbog opće kulture...pogledajte ga i vi.

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Briljantno

Ma šta reći o ovome filmu koji je utabao staze mnogim drugim filmovima o pljački koji su uslijedili. O Pacinu stvarno ne treba trošiti riječi - on nosi cijeli film koji je toliko realan i surov da nikoga ne ostavlja ravnodušnima o količini napetosti da se ne govori. Pacinova gluma je dovedena do tolike perfekcije da gledatelj ima utisak da Pacino zbilja proživljava to što glumi. Dijalozi su odlično napisani i uvjerljivi. Radnja nije previše slojevita ali za ovakvu vrstu filma to se i ne može očekivat, njegov adut je napetost i realnost uzrokovano odličnom izvedbom glumaca. Ni John Cazzale koji se dokazao u Kumu ovdje također nije zakazao. Pacino koji je sve više i više oznojan i očajan savršeno oslikava sam naziv filma. Definitvno jedan od boljih filmova sredine 70-ih i jedan od najboljih filmova o pljački banaka ikad. Obavezno pogledati barem radi opće fimske kulture ako već niste fan ovakvih filmova.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Poslijepodne

Pasje poslijepodne je moj osobno najbolji film o pljački banke.Odlična gluma Ala Pacina je najbolji segment filma scenarij je zasluženo dobio oscara,odlični dialozi i radnja.Jedina mana filma da je prerazvučen.Radnja u realnom vremenu(2 sata pljačke u 2 sata vremena)i odlično dočaran osječaj vrućine čine ovaj film klasikom.Definitivna preporuka!

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju