Miris žene

krasno

krasan film, sve drugo je iluzorno za objašnjavati

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

MIRIS ZENE

MENI SE FILM SVIDJA ALI MOGAO JE BITI MALO VESELI.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

GENIJALNO

Briljantan film. Scene iz filma su toliko majstorski snimljene da ce vam se urezati u pamcenje. Pacino je odigrao svoju NAJBOLJU ulogu u karijeri za koju je napokon dobio Oscara,a O'Donnel također briljira u svojoj ulozi nesigurnog i skromnog tinejdžera. Remek djelo

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

BRILJANTNO

Jedan od najboljih i najorginalnijih filmova ikad snimljenih koji će vas zbilja emocionalno dirnuti.Odlična režija,scenarij i gluma.Pacinova najbolja uloga u karijeri.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Miris života

Kao prvo, ovo je jedna divna drama, lijepo ispričana priča o tragičnoj ljudskog sudbini. Od uspješnog proljeća života, stiže jesen, a možda i zima. Od uspješne vojne službe, ostaju samo ordeni, a od voljenih žena njihovi mirisi. Srce i osjećaji koji su istesani u krutoj vojničkoj službi, ipak popuštaju pred mrakom očiju. Dijalozi između mladića i starca (u tijelu), vode nas kroz film, i skoro neprimjetno izrasta njihovo prijateljstvo i tutorstvo. A scena romantičnog tanga ostaje zauvijek u sjećanju.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Miris ŽENE

Definitivno jedan od najbojih filmova ikad napravljen. Al Pacino u drugoj najboljoj ulozi života, jako zanimljivoj koja se vjerujte - pamti. Preporučam svima!

Ocjena recenzije: 2.75 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

.....

genijalan film! sve je odlično a naročito pacino! odigrao je jednu drugačiju ulogu ali kao i uvijek jednako karizmatičan i uvjerljiv! onaj ples je nešto od čega se naježim! obavezno pogledati

Ocjena recenzije: 3.5 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju