Amityville horor

rajvosa

Po mom misljenju jedan odlican horor sa dobrom pricom i odlicnim scenama takodjer ne zaboravimo odlicne glavne glumce Ryan Reynolds, Melissa George koji su odlicno odradili svoje uloge !!!

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

The Amityville Horror

'The Amityville Horror' iz 1979. nije bio dobar film pa čemu onda napraviti remake lošeg filma? Odgovor je ne znam jer ni remake nije dobar. Protkan elementima iz kultnih horora poput 'Isijavanja' (tatica lovi obitelj), 'Egzorcista' (svećenik dolazi u kuću s crnom torbom) i ostalih, 'The Amityville Horror' ne predstavlja ništa novo te je nevjerojatno s kakvom upornošću u Hollywoodu izbacuju glupave hororce. Što se same radnje tiče nevjerojatno je kako obitelj Lutz nije odlučila pobjeći puno prije od kuće unatoč upozorenju svećenika, Georgeovoj konstataciji da se osjeća normalno čim je dalje od kuće, ubijenom psu... Nikako ne mogu reći da je 'The Amityville Horror' negledljiv ali svakako je nepreporučljiv s obzirom da 'Isijavanje' postoji a ako želite filmove u kojoj je kuća ukleta i ima stanare koje samo neke osobe vide onda rađe pogledajte odlično 'Sirotište' jer 'The Amityville Horror' s debitantskim redateljem može biti odličan jedino onima koji nisu gledali navedena horor remek-djela ili onima koje oduševljava torzo Ryan Reynoldsa.

Ocjena recenzije: 5.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Ak je to strašno!!

mislim oke je film ali ne kužim za kaj ga svi nazivaju hororom pa uopće nije strašan...pa film je zanimljiv i dosta je zanimljiva radnja ali to je tako tipičan film i radnja je već pokupljena i zbog toga mi se ne sviđa...nitko ni nije umro u hororu a kakv je to horor da svi prežive ma bezveze ...ali bez obzira na sve i zbog dobre glume ocjen aje 3

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

moze to bolje

nezna se dali je to istiniti događaj,al ovaj film je horor sam po sebi.nekad je bolje ostavit neke stvari netaknute nego ih upropastit

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

LOŠEEEEEEEEEEEEE

Kao prvo:film sam pogledao na nagovor sestre.Plitak je i jako glup.Očajni glumci,jadan scenarij i nemoguća misija.Inače filmovi Micheala Baya su plitki.Loše.Razočaran sam,duboko.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju