Carstvo vatre

Zmajeviiiiii!!!!

Od redatelja odličnih Dosjei-x i Baywatcha (režirao je samo dvije epizode) ,tri godine prije nego je režirao sada već popljuvani film došao nam je i ovaj.Sa odličnim Baleom i tek solidnim McConaugheyom (imao je i on puno boljih filmova) ovaj film krasi jako dobrom glumom,ali kako se meni čini,efekti mi uopće nisu bili uvjerljivi.Možda iz nekih mjesta snimanja mi se čak i izgledalo uvjerljivo ali to nije bilo dosta. Kao što sigurno već svi znaju,Bale je vjerojatno već dostigao vrhunac svoje karijere u filmu Batman: Početak. Po meni je početak ovog filma bio jako obećavajuć ali onda se već poslije mogu vidjeti rupe u scenariju. Ovaj ste film mogli pogledati neki dan na Novoj TV,a ako ga niste,mislim da se vrijedi i posuditi u videoteci,zato jer će proći još dosta vremena kad će ga Nova TV ponovno emitirati. Ako ste jako ludi za filmovima o zmajevima bolje bi vam bi bilo pogledati neki dokumentarac o zmajevima. Dajem ovom filmu jednu čvrstu trojku,zbog odlične glume i odličnog početka.Ali moglo je to i puno bolje!!!

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

:-/

Ok...ideja za film nije losa...cak je nekako na pocetku obecavajuce i izgledao...ali kraj je katastrofa...prvo, ona fora s Amerikancima stvarno je idiotska...film je s time uspjesno upropasten - pretvara se u jos jedan od filmova koji nam trebaju na neki nacin potvrditi nadmoc Amerkanaca gotovo u svemu (cemu se ipak ne bih trebala toliko cuditi posto je redatelj Amerikanac iz Texasa)...drugo, mislim kako bi film trebao biti barem pola sata duzi...kraj je prebrz, nejasan i pomalo glup. Zao mi je samo zbog Balea - on je svoj posao korektno obavio. :-l

Ocjena recenzije: 0.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

93

Okej, sve kužim. Britanci se skrivaju od zmajeva u starom dvorcu i jedu usjeve? Onda dođu Amerikanci i spase im guzice. Sve je to u redu. Amerikanci imaju naviku oslobađat strane udaljene zemlje od stanovnika stranih udaljenih zemalja, pa to ovom filmu daje još jednu crtu realnosti(koliko god jedan film o zmajevima može bit realan). Glumu neću ni spominjati, ali kraj filma je...kakodakažem...glup! Mislim, ##SPOILER ALERT## nakon što ubiju mužjaka, gdje su nestali svi drugi zmajevi? Otišli mu na sprovod? Zar zmajevi ne žive stoljećima (barem po legendama)? Pa gdje su onda nestali? Uf. Jedva 3.

Ocjena recenzije: 3.67 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

hmm

nije mi se svidio film jer su ga odmah nakon odličnog i obećavajućeg početka ozbiljno zeznili! Ništa nije napravljeno kako treba, a pogotovo gluma! Nitko se nije nimalo potrudio stvoriti nekakav (bilo kakav) ugođaj! Sve u svemu -- jako jako loše!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju