Svemirske lopte

TOTALNO LUDILO!

Film je lud 'ko šiba ljudi moji, kakva parodija to je nevjerovatno. Space Balls nije tipična parodija u kojima glumi (čitaj: prenemaže se) onaj retardirani seljačina Leslie Nielsen, već je prava komedija za nasmijati se do suza. Treba obavezno pogledati. Ja dajem čistu peticu!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

SUPAČ

"Pročešljajte pustinju" reče zli poručnik i sljedećoj sceni vojnici češljaju pustinju s ogromnim češljem..ako to nije scena za pamćenje, onda ne znam šta da vam kažem. Nakon što sam pogledala Smiješnu stranu povijesti, jednostavno sam morala pogledati i ovaj film iako nisam baš neki preveliki ljubitelj parodija (al to je zbog onog Leslia Nielsena, fuj). No ovaj film je toliko smiješan i zabavan i pametan i preporučujem ga svima, pogotovo nakon odgledanog posljednjeg nastavka Star Warsa. Uvijek iritantni Rick Moranis ovdje glumi Darth Vadera sa ogromnom kacigom koju cijelo vrijeme diže jer ne može disati..a kad kaže:Moj Schwartz je veći od tvojega, to je da umreš od smijeha. Svaka čast.

Ocjena recenzije: 4.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Filmčina

Najbolje od Mela Brooksa. Dobri su mi i ostali njegovi filmovi ali ovaj mi je vrhunac. Možda zato što sm ljubitelj originalnih Ratova zvijezda. Prikaz likova i gluma je savršena. Nije lako glumiti u parodijama, filmu za koji se zna da je neozbiljan i shvatiti ga za ozbiljno. Ovaj film je portrebno pogledati i ne očekivati nekakvu poruku ili nešto slično. To je film za nasmijati se i opustiti se uz njega. Kao što sam rekao F I L M Č I N A.

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju