Predator 2

O.k....Ali ne kao jedinica

L.A. je prikazan kao Bejrut, Predator kao neki putnik namjernik a ne krvožedni lovac, a Danni Glover je negdje izgubio svoj pajdaša Mela Gibsona...........A Schwarzzenegger je izgleda pametno učinio što je odbio glumiti u drugom djelu.... Smart ass!

Ocjena recenzije: 2.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Jao, jao

Zašto su to snimili?? Totalna uvreda Predatoru. Jedina dobra scena je na kraju filma, konačna bitka između policije i Predatora, ali i to je totalno smiješno kad se sjetimo Prvog dijela, koji je bio i ostao nenadmašiv.

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

ni do koljena 1. dijelu

Prvi Predator bio je stvarno iznenađenje i osvježenje već podosta izraubanog žanra koji stvarno zaslužuje kultni status. Drugi može zadovoljiti jedino kad znate da slijedi još veća idiotarija od filma, namely, Alien vs. Predator. Ako se baš mora gledati, moglo je zapravo i gore...

Ocjena recenzije: 1.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

Nije kao jedinica!

Ovaj film je vrlo dobar iako je jedinica meni jedan od najboljih filmova a, vjerujem i mnogim drugima.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju

L A džungla

Uvijek kad netko spominje Predatora 2, spominje ga u lošem kontekstu, da je loš, da je bezveze, da bez Arnija to nije pravi Predator itd.No ja se ne slažem s tim tvrdnjama.Moje mišljenje je da je Predator 2 dostojan nasljednik prvog dijela.Glover je uspio bez problema uskočit na Arnijevo mjesto, a ima i potporu dobre glumačke ekipe, Bill Paxton, Gary Busey itd.Tako da Arnijev lik nam uopče ne fali, i onako je glavni lik Pradator a ne ljudi koje on hvata.Stephen Hopkins je uspio održati standarde koje mu je McTiernan zadao prvim dijelom.Usudio bih se čak reči da je u nekim stvarima bolji i od jedinice npr. dinamičniji je , vidimo više predatora, akcija je žešča.Drugi dio je više akcijski, dok je prvi bio više hororičan.Jer nema potrebe više skrivati Predatora kao u prvom jer sad znamo kako on izgleda i što to vreba na naše junake.Scena u vlaku i u klaonici su nezaboravne.Predator je došao do svog punog izražaja u tim sekvencama.Po prvi put smo mogli vidjeti više različitih predatora, njihov brod, različita oružja koja koridti, te saznati nešto o njim. A i dobra je fora sa umetanjem lubanje od aliena, prve naznake za Alien vs Predator.Sve u svemu još jedan film kojem se uvijek rado vračam.

Ocjena recenzije: 3.0 Tvoja ocjena: -
Ocjeni recenziju