Pripravnici - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Pripravnici

Pripravnici

The Internship (2013.)

Twentieth Century Fox

119' komedija, satira

Režija:           Shawn Levy

Uloge: Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell, Rose Byrne, Max Minghella

Scenario:        Vince Vaughn i Jared Stern

Producent/i:   Vince Vaughn i Shawn Levy

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Pripravnici

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
4
0.00

Komedija o dvojici staromodnih prodavača (Vince Vaughn i Owen Wilson) koji, nakon što ostanu bez posla, postanu stažisti u velikoj kompaniji - Googleu!

Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson) prodavači su čije je karijere jednostavno torpedirao dolazak digitalnog doba. Pokušavajući dokazati da ih vrijeme nije pregazilo, usprkos nevjerojatno slabim izgledima uspijevaju se ubaciti u Google. No, to je samo pola bitke. Sada se moraju natjecati sa skupinom najprobranijih mladih studenata i tehnoloških genija kako bi dokazali da je nužda doista majka svih izuma.

Cijeli život unaprijeđivali su umijeće pregovaranja i prodaje, a sad su ta dvojica pripadnika generacije koja je vjerovala da ako marljivo radite i igrate po pravilima možete očekivati ostvarenje američkog sna odjednom bez posla. Billyju i Nicku istekao je rok valjanosti ili se barem tako čini.

Otkrivaju da je u novom digitalnom dobu Google mjesto gdje snovi postaju zbilja, a kako bi zaradili priliku koriste sve vještine koje posjeduju kako bi se postali Nooglers, a kasnije možda i Googlers. Na putu ka ostvarenju ambicija, otkrit će da su uvijek imali Googliness – stalnu želju za traženjem, a da pobjeda nije uvijek u tome da se stigne prvi...

s.p.