Mamurluk 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mamurluk 3

Mamurluk 3

The Hangover Part 3 (2013.)

Legendary Pictures

100' komedija

Režija:           Todd Phillips

Uloge: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman, Melissa McCarthy, Heather Graham

Scenario:        Todd Phillips i Craig Mazin

Producent/i:   Daniel Goldberg i Todd Phillips

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Facebook, Imdb

Mamurluk 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.80
30
0.00

renica 25.11.2013 Ocjena recenzije : 3.0

Razočaravajuće!

Prvi dio je bio apsolutni hit! U drugom su dijelu samo kopirali već uspješnu formulu i meni je bilo super. Treći dio su totalno upropastili. Previše leševa, što ljudskih što životinjskih, silovane šale i prisiljena konverzacija.

Jedva trojka radi truda. Mamurluk, a nitko se nije stigao ni napiti! :(

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

DMM82 06.11.2013 Ocjena recenzije : 5.0

totalni promasaj

Ovaj treci nastavak pokvario je utisak o prva dva, totalni promasaj. Mamurluk pa nisu se ni jednom napili u cijelom filmu. Ma joj treba ga obici u sirokom luku.
Ocijena -2

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Darrabban 25.06.2013 Ocjena recenzije : 4.5

Teški prosjek

Moram priznati da me nikad nije uhvatila 'mamurlukomanija' kao nemali broj gledatelja; prvi dio je bio sasvim simpatična komedija sa nekoliko zbilja urnebesnih prizora, ali ne baš takvo remekdjelo kakvim su ga mnogi proglasili; drugi je dio bio reciklaža već viđenog - a treći eto zalazi u vode ponešto mračnije komedije sa trilerovskim zapletom i nekoliko leševa i nasilnijih scena usput.

Ekipica je ponovo na okupu, naravno da polu-autistični polu-kreten Zach Galifanakis u ulozi Alana i ovaj put zakuha cijelu stvar, no Ken Jeong kao manični diler/lopov/ubojica Mr. Chow dobiva ogromnu minutažu u filmu, što je šteta jer Bradley Cooper i odlični Ed Helms kao Phil i Stu – članovi originalnog Wolf Pack-a zaslužuju apsolutno više od pokojeg prolaznog gega. Meni osobno je Zach u prva dva filma bio simpatičan, no ovdje je malo previše iritantan (što sam lik zbog povećane neurotičnosti, što sam glumac zbog preglumljivanja), a Mr. Chow je previše neujednačen i nedovoljno razrađen lik (i pitome ovce pretvara se u nemilosrdnog ubojicu i obrnuto) da bi postigao željeni komični efekt.

Dobar dio šala baš i nije previše smiješan – malo mi je degutantan štos sa odrubljenom žirafinom glavom koja izazove masivni lančani sudar na autocesti, i film na momente ima praznog hoda i isforsiranih scena – no što je najvažnije, taman je toliko dobrih provala da se ipak možete zavaliti u fotelju i donekle zabaviti. Nema više iznenađenja, niti previše domišljatosti oko zapleta, no vjerujem da će fanovi prijašnjih nastavaka mirne duše odgledati i ovaj. Sve u svemu teški prosjek ali opet sasvim dostatno za sat i pol lagane zabave.

P.S. Nikako nemojte u kinu izaći nakon što krene odjavna špica jer slijedi možda i najbolji i najduhovitiji dio filma – kao slatki mali foršpan (samo ironično na kraju filma) što se dogodi nakon Alanove svadbe s kojom treći dio Mamurluka efektivno završava. Eh da je takav cijeli film...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blond 15.06.2013 Ocjena recenzije : 3.0

Bolji od drugog

Nisam preveliki obožavatelj Mamurluka,odnosno Mamurluk trilogije iako se sa mnogima mogu složiti da je prvi dio trilogije jedna od najboljih komedija minulog desetljeća.Drugi me dio pomalo razočarao zbog gotovo identične radnje i istih,sada već prožvakanih fora.Međutim,unatoč brojnim manama drugi mi je dio kao i prvi pružio vrhunsku zabavu.Slična stvar je i sa trećim i (valjda) posljednjim dijelom serijala.Jedina razlika je u tome što je treći dio bolji od drugog.Drugačija radnja i nove fore.Doduše neke su zbilja neukusne i ne smiješne,poput one sa žirafom i pijetlovima.Glumački dio je svoj posao odradio standardno odlično,no posebno su se istakli Ken Jeong,John Goodman i naravno Zach Galifianakis koji dominiraju u svakoj sceni u kojoj se pojave.Preporučam svim ljubiteljma Mamurluka i onima koji to nisu jer je riječ o vrhunskoj zabavi i razbibrigi.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

universal 01.06.2013 Ocjena recenzije : 2.67

Fuckin Mamurluk !

Prvi je bio urnebesna komedija sa nezaboravnom scenom buđenja nakon "momačke" noći, drugi kao kopija prvog samo sa mjestom radnje preseljenom u Bangok te lošom pojavom Mr.Chowa kao glavnog lika, a treći...morao sam ga pogledati odmah, jer je tako malo dobrih komedija na repertoaru u zadnje vrijeme. Ali..glavno pitanje je dali je ovo stvarno komedija koju smo očekivali ? Svakako je, i to kao bolji uradak od drugog djela no sve se više oslanja na akciju sa dodatcima crnog humora, nego na sam izvorni original. Sjajni Zach Galifianakis kao Alan drži cijeli film u ritmu smijeha i neizvjesnosti kao organizator ludih situacija no kad prestaje njegova crna komedija tu započinje akcija kojom se može pohvaliti rijetko koji novi blockbuster akcioni hit. Naravno, i ostali glumci su na visini zadatka, posebno sjajna epizoda Johna Goodmana kao Marshalla, osim iritantnog Mr.Chowa ( Ken Jeong )koji nam se uvijek vrača u priču bez obzira koliko to bilo potrebno.
Za kraj, dolazimo do zaključka da drugog dijela nije ni trebalo te da je ovo pravi nastavak prvog Mamurluka, a nakon završnih scena, apsolutno smo sigurni da ćemo svakako pogledati i Hangover 4 !

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: