Posljednji egzorcizam 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Posljednji egzorcizam 2

Posljednji egzorcizam 2

The Last Exorcism Part II (2013.)

CBS Films

88 minuta horor, triler

Režija:           Ed Gass-Donnelly

Uloge: Andrew Sensenig, Ashley Bell, Spencer Treat Clark, Judd Lormand, Julia Garner

Scenario:        Damien Chazelle, Ed Gass-Donnelly

Producent/i:   Marc Abraham, Thomas A. Bliss, Eric Newman, Eli Roth

Zemlja:          SAD

Linkovi:

Facebook, Imdb

Posljednji egzorcizam 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.60
5
0.00

Sklonite djecu, starce i kućne ljubimce. Opskrbite se svetom vodicom, zaključajte vrata i ulaštite raspelo - Sotona je opet u gradu!

Nastavljajući priču prvog filma, 'Posljednji egzorcizam 2' počinje u trenu kada se Nell Sweetzer (Ashley Bell) oporavlja nakon što je preživjela zastrašujući egzorcizam. Potpuno istraumatizirana, ne može se sjetiti većine događaja prethodnih mjeseci, osim da je posljednja preživjela članica svoje obitelji.

Iako pokušava započeti novi život, ne može zanemariti upečatljive noćne more niti poreći da čuje glasove i vidi i osjeća stvari koje drugi ne vide ni ne osjećaju. Zna da je nešto potpuno krivo i da se nad nju nadvija tama Zla nad kojom nema nimalo kontrole.

Dok čudni i zastrašujući događaji postaju sve češći i žešći, postaje jasno da je demon koji je doveo do ubojstva njene obitelji još uvijek nevjerojatno snažan. Zla sila koja ju je nekoć opsjela sad se vratila s nezamislivim zastrašujućim planovima, što znači da je njen posljednji egzorcizam predstavljao tek početak.

Prvi film u serijalu je dobio odlične kritike i proglašen je osvježenjem u žanru, a ovaj nastavak ima priču koja ga čini posebnim, ali ne i boljim u odnosu na original. Ipak, hvali se odlična i raznovrsna gluma Ashley Bell.

s.p.