Rock zauvijek  - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Rock zauvijek

Rock zauvijek

Rock of Ages (2012.)

Offspring Entertainment, Continental film

124' komedija, drama, glazbeni

Režija:           Adam Shankman

Uloge: Tom Cruise, Malin Akerman, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Russell Brand

Scenario:        Justin Theroux, Chris D'Arienzo, Allan Loeb

Producent/i:   Carl Levin, Tobey Maguire,Scott Prisand

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Rock zauvijek

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.70
10
0.00

Rock mjuzikl pun zvijezda (Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Russell Brand), adaptacija poznatog brodwayskog hita.

Djevojka iz malog grada u potrazi za slavom dolazi u Hollywood 80-ih, kada je rock scena na svom vrhuncu. Priča o Sherrie i Drewu i o njihovoj romantičnoj rock'n'roll potrazi za ostvarenjem snova ispričana je uz hitove poznatih umjetnika kao što su Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, REO Speedwagon, Twisted Sister i drugi.

Ovo je adaptacija mjuzikla koji je na Broadwayu bio nominiran za pet nagrada Tony i još uvijek se prikazuje širom svijeta. Knjigu koja je poslužila kao predložak je napisao Chris D’Arienzo, koji je ujedno i scenarist i izvršni producent filma.

Film je dobio osrednje kritike, ocjenjeno je da je riječ o umivenoj i blijedoj verziji priče o rock hedonizmu, pa nije dobro prošao ni kod publike.

POSEBNI DODACI NA DVD-u:

Ako ga izgradiš, oni će ga proslaviti
Pogled na povijesnu važnost pravih klubova na Sunset Stripu u 80-im godinama prošlog stoljeća i način na koji su oni utjecali na dizajn „Bourbon sobe“ u filmu.

Glazbeni prilog „Any Way You Want It“
Nastupaju Mary J. Blige, Constantine Maroulis i Julianne Hough

Def Leppard
Uživo na premijeri

POSEBNI DODACI NA BLU-RAYU:

Rock zauvijek: Legende Sunset Stripa
Uz domaćina Breta Michaelsa, poslušajte prave rock legende – od Defa Lepparda, Pata Benatara pa sve to Twisted Sistersa – koji ponovno oživljavaju svoje slavne rockerske dane.

Priče koje pjevamo
Članovi skupina Def Leppard, Journey, Night Ranger, Poison i REO Speedwagon pričaju nam prave priče koje su poslužile kao inspiracija za njihove snažne balade i himne rocka 80-ih.

Definiranje desetljeća
Domaćini su Julianne Hough i Diego Boneta. Od glazbe pa sve do frizura pogledajte kako su glumačka i ostatak filmske ekipe oživjeli desetljeće rocka.

s.p.