Žena u crnom - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Žena u crnom

Žena u crnom

The Woman in Black (2012.)

Alliance Films, UK Film Council

95' horor

Režija:           James Watkins

Uloge: Daniel Radcliffe, Janet McTeer, Ciarán Hinds

Scenario:        Jane Goldman

Producent/i:   Simon Oakes, Brian Oliver, Richard Jackson

Zemlja:          Velika Britanija

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Žena u crnom

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.42
12
0.00

vuco94 24.04.2013 Ocjena recenzije : 1.0

Loše, UŽAS!

Moram priznati da sam očekivao puno više od ovakvog filma. Sama ideja teme filma je dobra, ali Harry potterova gluma je toliko loša da mi se sere koliko je to loše. Film bi kao trebao biti horor, a uplaši te samo na momente i to kad se pojavi zla kurva na prozoru i uz to se sound odjednom pojača sa 20% na 100%.. pa normalno da ces se prepast .. međutim to nije bit pravog horora,, pravi horor te drzi napetim cijelo vrijeme,,, da se usereš od straha kroz cijeli film.. i treci ali ne i zadnji razlog zasto je film totalno sranje je taj što izvjesni Harry Potter bude u toj kućerini i vidi da se događaju čudne stvari( tragovi krvi, ljuljanje stolice, one lutke sto se same upale, uoči zlu tamnu ženku na prozoru) i ništa!! Potpuno ostane flegmatičan.. kao da je to sve normalno mislim ono WTF!!!! I zadnji razlog zasto je film debilana se tiče same radnje a to jekad se na kraju filma "Potter" i "Sam" zapricaju i Potterov mali ode pod vlak pod nagovorom one zle crne kurve sa pocetka recenzije.. Pa kako je moguće da ona opet nagovara nevinu djecu da se idu ubit IAKO su Potter i Sam stavili leš njenog djeteta u grob s njom da nađe kurva mir.. na kraju ona ostane ista vjestica mislim wtf!? UZAS UZAS SRANJE Zali boze filma

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Dalija N 08.06.2012 Ocjena recenzije : 3.0

nije loše

Nisam baš nešto puno očekivala, ali me je ugodno iznenadio. Malo je Harry Potter neuvjerljiv u cijeloj toj priči, ali samo malčice, jer smo već navikli da se pojavljuje u "mračnim" scenama. Ima dosta jezivih trenutaka, i uzimajući u obzir da je horor stvarno teško uspješno napraviti,sasvim solidan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

zoidberg 13.03.2012 Ocjena recenzije : 4.0

ok

film je ok za strest se tu i tamo, nije u rangu insidiousa gdje sam se u pola sata streso masu puta(šteta, nema ga na filmskom netu). U ovom me malo i živcira harry potter jedan od glumaca kojeg ne mogu smislit, čovječe ono što mu se dešava tokom filma on mrtav hladan, pa drekni malo tipa wtf se dešava, a on ništa..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

rapptor 06.03.2012 Ocjena recenzije : 2.0

Zena u crnom

Skidajuci filmove, nabasam neki dan i na ovaj. Nisam ni znao da glumi "Heri poter", jer mu ni ime ne znam, iskreno. Ali film nije los. Vrlo je zanimljiv, lijepo snimljen i dosta neobican. Pravi horor, i dopao mi se. Hladna prica, u malom seocetu, o advokatu koji dolazi zastupati "papirologiju" kuce..dobar je, moram reci..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: