Sotona: Razotkrivanje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sotona: Razotkrivanje

Sotona: Razotkrivanje

Devil Inside (2012.)

Prototype, Room 101, Blitz film i video

83' horor

Režija:           William Brent Bell

Uloge: Anna Faris, Chris Pratt, Chris Evans

Scenario:        William Brent Bell, Matthew Peterman

Producent/i:   Morris Paulson, Matthew Peterman

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Sotona: Razotkrivanje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.23
13
0.00

Dalija N 14.08.2012 Ocjena recenzije : 5.0

preskočiti

Samo moja osobna slabost na tematiku ponukala me pogledati ovaj film, usprkos svim već pročitanim recenzijama i slabom rejtingu filma na svim relevantnim stranicama. Ok, bili su u pravu. Usput, sad me već stvarno živciraju filmovi koji su kao snimljeni "kućnom" kamerom.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

johnny08 07.05.2012 Ocjena recenzije : 4.0

The Devil Inside

U poplavi filmova snimljenih naoko običnom kamerom u stilu dokumentarca, došao je na red i egzorcizam (nedavni „The Last Exorcism“ je prvi takve vrste, i puno bolji od ovoga filma), pomno obrađena tema u povijesti kinematografije. Pred nama je uradak poseban jedino po tome da se prvi puta otvoreno daju sumnje od strane svećenika u principe koje crkva propovijeda i u njene mjere glede egzorcizma. I film posjeduje određenu zanimljivost u uvodnih pola sata kada saznajemo da mlada žena želi istražiti slučaj svoje majke koja je davno ubila troje ljudi na vjerskoj seansi, a sumnja se na opsjednutost vragom, iako je majka od strane crkve premještena u Rim i tamo liječena kao poremećena osoba. No kako film odmiče, ne nudi nam se ništa novo i sve je već viđeno.
Sami prikazi egzorcizma su solidni, nimalo inventivni, ali priča je još donekle i probabljiva do zbrzanog kraja; koji je u potpunosti nedorečen i nezavršen i izgleda kao loša šala. Jer zaista, tko bi htio gledati nastavak ovakvog filma?

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bob may 25.03.2012 Ocjena recenzije : 5.0

Sotona:Razotkrivanje= Jadno : Predosadno!

Mislim da sam naslov govori o mojim dojmovima.. :- Toliko iščekivan,,a toliko razočaravajući..Ako baš morate,,pogledajte,pa će te se uvjeriti..Btw.prespavao sam 20-tak minuta filma,,ali to ni malo ne utječe na moju ocjenu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

rapptor 09.03.2012 Ocjena recenzije : 3.0

Sotona: Razotkrivanje

Kao prvo.Ova casna sestra na slici je samo 2 sekunde u kadru, kad djevojka prodje kraj nje. Nista vise. Film traje 83 minute i stvarno, stvarno mrzim vise to snimanje iz ruke. To nije za eru BRD filmova! Mislim stvarno. Ok, djeva dolazi u Vatikan, mati joj je u bolnici. Kazu luda. Ona sa dva paroka koji se bave egzorcizmom, uspije otici do nje da joj istjeraju zlo, utjeraju dobro :-). Mnogo losih kretnji kamere ujebu i ono malo filma. Demon, navodno Sotona him self, ulazi iz tijela u tijelo i na kraju ih sjebe sve. Kao drugo, Vatikanu je film glup, zato ga nisu odobrili, kao sto je i meni glup. Da ga gledate? Zasto? Radije pogledajte Odvedi me u Pakao..ocjena, ma dvica brale jedva!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: