Sigurna kuća - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sigurna kuća

Sigurna kuća

Safe House (2012.)

Relativity Media, Universal Studios

115' akcija, triler

Režija:           Daniel Espinosa

Uloge: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Robert Patrick, Vera Farmiga, Liam Cunningham

Scenario:        David Guggenheim

Producent/i:   Scott Stuber

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Sigurna kuća

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.67
15
0.00

Dvostruki dobitnik Oscara Denzel Washington i Ryan Reynolds zvijezde su ovog napetog akcijskog-trilera.

 Legendarni špijun Tobin Frost (Denzel Washington) skrivao se gotovo 10 godina. Državnim je neprijateljima prodao vojne šifre i nanio nemjerljivu štetu SAD-u. Iznenada, Frost se vraća u igru s najeksplozivnijim informacijama do kojih je ikad došao. On je najopasniji izdajica CIA-e koji zapanji špijunsku zajednicu svojim pojavljivanjem u Južnoafričkoj Republici.

Matt Weston (Ryan Reynolds) već godinu dana je nezadovoljan svojim neaktivnim položajem u Cape Townu. Želi biti punopravni službenik organizacije kojoj je lojalan i dokazati se. Sigurnu kuću za koju je zadužen napadnu brutalni plaćenici čim je Frost u nju stigao.

U posljednjem trenutku uspiju pobjeći i sad trebaju otkriti tko je poslao napadače - teroristi ili netko iznutra. Imaju svega nekoliko sati unutar kojih Frost mora stići do sljedeće sigurne kuće, a Weston otkriti kome može vjerovati. Majstor manipulacije poigrava se sa svojim štićenikom, dok je moralnost mladog operativca na ispitu, a idealizam poljuljan. Moraju preživjeti dovoljno dugo da bi otkrili tko ih želi ubiti.

filmski.net