Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok

Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok

Journey to the Center of the Earth 2: Mysterious Island (2012.)

New Line Cinema, Continental film

94' akcija, avantura, obiteljski, ZF

Režija:           Brad Peyton

Uloge: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Kristin Davis, Luis Guzmán

Scenario:        Brian Gunn, Mark Gunn, Richard Outten

Producent/i:   Beau Flynn, Charlotte Huggins, Tripp Vinson

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.67
9
0.00

johnny08 23.05.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Journey 2: The Mysterious Island

Nakon nevjerojatnog uspjeha prvoga dijela (pritom mislim odlične zarade, na tako loš film), samo je bilo pitanje vremena kada će se snimiti drugi dio. Preokret je u tome što nitko osim Josha Hutchersona više nije u filmu, pa tako ni Brendan Fraser kojega u glavnoj ulozi zamjenjuje Dwayne Johnson (The Rock). Fraserovom liku je Sean bio nećak, Rock je ovdje u ulozi očuha, dok u priču ulazi i Seanov avanturistički djed Alexander (Michael Caine). Opet je radnja preuzeta iz Vernova romana, ovoga puta se radi o romanu 'Tajanstveni otok', no zapravo je preslika radnje iz prvog dijela i ništa se novoga nema za vidjeti. Možda je ovaj film bolji utoliko što je tehnologija bolja, tj. 3D je napredovao što se i vidi s tehničke strane kada uspoređujemo prvi i drugi film. S narativne strane to je još uvijek vrlo loše i nerijetko glupo, dječje, te je očito kako je film rađen za mlađe generacije koje u kina idu s roditeljima.
Opravdanje za Cainovo rasipanje ugleda nudi sam poznati glumac, koji kaže kako je naviknut na određeni životni standard koji nije jeftin, pa stoga eto objašnjenja što jedna takva legenda radi u ovakvom filmu; a što se cijelog serijala tiče, bojim se da nije kraj jer The Rock se namjerio na Mjesec, a stvarno bi bilo previše gledati njegov torzo kako 'ispucava' bobice još jednom, kako na ovoj planeti, tako i na tajanstvenom otoku ili u svemiru...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

rapptor 11.02.2012 Ocjena recenzije : 1.0

Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok

Evo,kako sam i rekao, izgledao sam i ovaj film, pa da kazem svoje misljenje. S obzirom da su ovo filmovi tipa Dzordz iz dzungle, i slicna nabudi-fransiza, ovaj uradak i nije tako los. Recimo onaj Trka na vjesticiju planinu je bio low budget film, ali ovaj ipak malo odskace.Sta vise bolji mi je od filma Putovanje u srediste zemlje sa Brendonom Frejzerom, milslim..moze se uporedjivati. Prica je oko Rocka i njegovog pastorka, koji nailaze na sifre koji je ostavio mladicev, nije vise djecak iz Zature, djed, Majkl Kejn ga glumi. Sa njima upadaju u avanturu fina latino cura/djevojka ne djevojcica, i njen otac vlasnik helikoptera.Nalaze tajno ostrvo i tu pocinje avantura. Film je za jedno popodne, naravno defakto, za populaciju do 15 godina, mada i ta 15 godina populacija nije kao nekada, pa mozda je blesavo, ali vise za roditelje. Sorry tako je. Mozete pogledati film, nece vas ubiti u pojam, izuzev par scena osim sto je sve nemoguce, bas nemogucih, ali, ipak je ovo SF zanr. Ocjena, dobra trojka..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

rapptor 11.02.2012 Ocjena recenzije : 1.0

Wonder Boy

Svima cu se izvinuti, ovaj sam film skinuo prije 2,3 dana, danas cu ga odgledati, a ovdje bih htjep preporuciti svima, da pogledaju film Wonder Boy. Necu nista reci, pogledajte negdje sazetak filma, ostao sam odusevljen..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: