Ta luda ljubav - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ta luda ljubav

Ta luda ljubav

Crazy, Stupid, Love (2011.)

Warner Bros. Pictures, Continental film

118' komedija, drama, romansa

Režija:           Glenn Ficarra, John Requa

Uloge: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Josh Groban

Scenario:        Dan Fogelman

Producent/i:   Steve Carell, Denise Di Novi

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Ta luda ljubav

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.86
22
0.00

billythekid 04.02.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Sweet and sexy!!!

Film mi je odličan, konačno komedija sa glavom i repom i stvarno par super smiješnih situacija, gluma i sve ostalo je odlično napravljeno, film je baš dobra zabava!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

KritiČarka 14.01.2012 Ocjena recenzije : 0.0

:)

Steve Carell i Juliane Moore su stvarno pun pogodak, odlično su kliknuli, definitivno se osjeti kemija.. Film je simpatičan a neke scene su totalno komične

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lidija g 23.11.2011 Ocjena recenzije : 0.0

ta luda ljubav

Mnogo sam očekivala od glumaca, ali ipak je ovo klasična komedija sa elementima drame. Preporučujem film, ali samo za razbibrigu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 14.11.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Švalerčina

Cal Weaver (Steve Carell) bio je ubeđen da ima sređen život, a što podrazumeva skladan brak, dvoje divne pametne dece i siguran posao.No kada mu supruga Emily (Julianne Moore) saopšti da želi razvod, njegov svet se ruši kao kula od karata. Saznanje da ga je žena prevarila s uglađenim Davidom (Kevin Bacon) njenim kolegom s posla, pada mu posebno teško.U trenucima očaja kada treba početi iznova – izlasci, udvaranje ženama, besane noći u barovima, u život emotivno slomljenog Cala ušeta mladi i zgodni zavodnik, Jacob Palmer (Ryan Gosling).Za kratko vreme uspeva da ga transformiše od nesigurnog smotanog raspuštenika u samouverenog zrelog muškarca koji je sposoban da mnoge žene za jednu noć smuva i odvuče u krevet.Problem je što Cal zapada za oko i bejbisterki njegovog 13-godišnjeg sina Robbija (Jonah Bobo), smušenoj 17-godišnjoj Jessici (Analeigh Tipton) prema kojoj jaka osećanja gaji Robbi.A kada se Calova kćer, slobodoumna Hannah (Emma Stone) baci u naručje njegovom ortaku Jacobu, stvari ozbiljno kreću u pravcu totalnog ljubavnog zamešateljstva... Zajednički rad na režiji jedne netipične romantične komedije, saradnika još od studentskih dana, Glenn Ficarra & John Requa, po scenariju Dana Fogelmana ('Cars 2') pokazao se kao profitabilan, jer je film zaradio preko $84,000,000 za nešto više od 3 meseca prikazivanja u američkim bioskopima.Obrada teme ljubavi (ili zaljubljenosti kako hoćete) predstavljena kroz tri paralelne priče, gde godine i nisu toliko važne (od deteta koje ulazi u period adolescencije pa do sredovečnog muškarca), samo je dokaz kako se radi o nečemu, tako poznatom, univerzalnom, gde gomila naučno zasnovanih objašnjenja nije uspela da odgovori na pitanje: 'kako se ponaša zaljubljena osoba?'.Fina režija, koja je uglavnom uspela da prezentira emocije, zahvaljujući dobrom kastingu.Dve glavne uloge, Carell i Moore su standardno dobri, a pravo osveženje su mlade snage predvođene talentovanom g-đicom Stone i ništa manje lošijom Analeigh Tipton.Ryan Gosling nam dokazuje da je raznovrstan glumac, jer veoma solidno iznosi lik zavodnika, kome ne može odoleti skoro nijedna žena (možda i zbog njegovih pločica na trbušnim mišićima i uopšte savršeno izvajanim telom – metroseksualac na delu).Vredi da se pogleda, zbog dobre glume i jako zanimljivog scenarija, koji će nesumnjivo navući osmehe na lica publike.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Dylan Dog 27.09.2011 Ocjena recenzije : 5.0

luda, blesava ljubav

Zanimljiva komedija sa vrlo dobrim glumcima i dobrom pričom u kojoj vidimo kako u tri različite generacije, nema neke razlike kad je ljubav u pitanju. Ona je uvijek isto luda i blesava!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 10.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Crazy, Stupid, Love...but a funny movie

Odlična priča sa jako uvjerljivim glumcima, posebno Steve Carell i Julianne Moore za koje dok ih gledate zaista imate dojam da su toliko duuuugo u braku.Tu je i međusobna kemija, nimalo preglumljena. Vrlo zabavan je Ryan Gosling (i bolno zgodan), kao i Marisa Tomei, koja ima malu, ali pamtljivu ulogu! Sve u svemu feel good movie...Ostavit će Vas u jako dobrom raspoloženju.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: