Promatrač - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Promatrač

Promatrač

The Resident (2011.)

Hammer Film Productions/Blitz

91' drama, horor, triler

Režija:           Antti Jokinen

Uloge: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee

Scenario:        Antti Jokinen, Robert Orr

Producent/i:   Tobin Armbrust, Cary Brokaw, Guy East, Simon Oakes

Zemlja:          Velika Britanija, SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Promatrač

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.23
13
0.00

Triler o mladoj doktorici (Hilary Swank) koja useljava u novi stan, a onda počinje shvaćati da tamo nije sigurna.

Priča filma inspirirana je činjenicom da svakoga dana mlade žene diljem svijeta samostalno unajmljuju stanove, ne znajući tko je tamo živio prije njih, ne poznaju stanodavce, čak se ne sjete ni promijeniti brave. Ovo je priča o jednoj takvoj djevojci...

Hilary Swank glumi mladu i odnedavno samu doktoricu Juliet Devereau, pogođenu razlazom od supruga. Osnovni joj je zadatak pronalazak prihvatljivog stana. Razočarana ponudom agencije za nekretnine prema kojoj si ne može priuštiti niti jedan pristojan stan, slučajno pronalazi oglas na starijoj reprezentativnoj zgradi u kojoj se nalazi njezin stan iz snova kojeg iznajmljuje šarmantni Max.

Useljava se u stan i ispočetka sve izgleda savršeno, no počinju se događati zagonetne stvari zbog kojih počinje sumnjati da nije sama...a njeni strahovi se uskoro obistinjuju! 


'Promatrač', trailer.

Film je u Americi dobio loše kritike i izišao je direktno na DVD-u, a zamjera mu se da je previše predvidljiv i pun rupa u zapletu. Pohvaljen je snimateljski rad, a dio kritike hvali i glavne glumce.

s.p.