Zvijer - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zvijer

Zvijer

Beastly (2011.)

CBS Films, Storefront Films/Blitz

86' fantastika, romansa, melodrama, teen

Režija:           Daniel Barnz

Uloge: Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Justin Bradley, Mary-Kate Olsen, Neil Patrick Harris

Scenario:        Daniel Barnz, Alex Flinn

Producent/i:   Susan Cartsonis

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Zvijer

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
7
0.00

Romantična priča o arogantnom mladiću koji je zbog svoje zloće pretvoren u ružnu zvijer, a kletve ga može osloboditi samo iskrena ljubav.

Radnja filma vrti se oko Kylea Kingsona (Alex Pettyfe), mladića koji će na najneobičniji način spoznati unutarnju ljepotu svakog od nas. Nakon što na školsku zabavu pozove nimalo popularnu razrednu kolegicu (a ujedno i vješticu!) Kendru (Mary-Kate Olsen) te je pred svima ponizi raznim uvredama, ona ga začara i pretvara u pravu zvijer.

Kyle se pretvara u ružno stvorenje kojeg se svi boje, te ima godinu dana da pronađe djevojku koja će ga zavoljeti upravo takvog kakav jest – u protivnom će zauvijek ostati fizički transformiran u nimalo privlačno čudovište. Ljutiti otac (Peter Krause) šalje Kylea da živi u Brooklyn kod simpatične kućanice (Lisa Gay Hamilton) i slijepog učitelja (Neil Patrick Harris). 

Smišljajući kako se osloboditi kletve, Kyle upoznaje Lindy (Vanessa Hudgens) koju spašava od lopova i s kojom započinje neobično druženje koje će možda prerasti u pravu ljubav. Međutim, vremena je sve manje...Hoće li Kyle uspjeti pronaći pravu ljubav prije nego što ga kletva začara za cijeli život?


'Zvijer', trailer.

s.p.