Savršena formula - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Savršena formula

Savršena formula

Limitless (2011.)

Many Rivers Productions, Boy of the Year/Blit

105' akcija, krimi, ZF, triler, misterija

Režija:           Neil Burger

Uloge: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Anna Friel

Scenario:        Leslie Dixon, Alan Glynn

Producent/i:   Leslie Dixon, Ryan Kavanaugh, Scott Kroopf

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Savršena formula

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.57
35
0.00

KritiČarka 03.01.2012 Ocjena recenzije : 0.0

Hm..

A kaj je bilo na kraju s onom plaušom koja je nađena mrtva u hotelu? Ko da su svi zaboravili na nju.... to ostaje nerješeno , bezveze,.. Ko što vele i drugi: odlična ideja za film al su ju sklopili u neko čisto bezvezno- ništa.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blond 27.11.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Razočarenje

Film koji ima vrlo zanimljivu i orginalnu radnju.Međutim,predstavljena je na vrlo neorignalan i nezanimljiv način.Cooper je odradio tek solidan posao,a veliki DeNiro je također solidan u svojoj ulozici.Šteta.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jack bauer 24.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Na momente dosadno

Pa, malo sam više očekivao od ovog filma, ali nije mi se baš ispunilo. Ne znam sam kako bih ga opisao. Početak dobar, onda sredina ali stvarno dosadnjikava, i onda nekako pred kraj opet koliko - toliko dobro. Nekako mi je malo konfuzno. Ovo je trebalo biti malo bolje. Kad malo bolje razmislim - ma ipak mi je to nekako osrednje. Ne bih mu baš dao više od trojke.Gluma ? Ni, Cooper ni De Niro ništa posebno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

neven100 24.09.2011 Ocjena recenzije : 0.0

vrijedi pogledati...zabavno

solidna trojka...priča puna nelogičnosti ali efekti spašavaju stvar

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Lojas 18.08.2011 Ocjena recenzije : 0.0

....

malo nelogicno...zasto onda svi koji su popili tu tabletu u filmu nisu dospjeli njegovu razinu ak je ona savrsena.....
ali sve u svemu jako dobro...zabavno..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

freelancer 12.08.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Pa...

...i nije me se baš dojmio film. Film o savršenoj tableti sa puno nelogičnosti rekao bih nesavršenosti.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

djcvrle 22.06.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Savršeni film za zabavu

Odličan film,top 10 ove godine!Preporučam!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 06.06.2011 Ocjena recenzije : 5.0

NZT

Kada slučajno, od bivšeg šuraka, dobije pilulu označenu kao NZT-lek koji je u eksperimentalnoj fazi, Eddie Morra (Bradley Cooper) uzima jednu i tako menja kompletno svoj dotadašnji način života. Neka vrsta stimulansa-famozni NZT, omogućava mu da iskoristi pun potencijal mozga (za razliku od uobičajenih 20% kod prosečnog čoveka).Sada je naš junak opšta sveznalica, piše knjigu za 4 dana, uči strane jezike za par dana, tumači medicinske dijagnoze, vrši procene velikih investicionih ulaganja.Njegov uspeh preko noći ima odjeka u visokim poslovnim krugovima gde se nalaze krupni igrači.Tako milijarder Carl Van Loon (Robert De Niro) odlučuje da upozna lika koji ubrzano stiče veliki kapital...Neil Burger ('The Illusionist') režira filmsku adaptaciju romana 'The Dark Fields' Alana Glynna, po scenariju koji je Leslie Dixon preradila za potrebe snimanja filma. Iako je produkcija koštala oko $27,000,000, sa lepim lokacijama gde su odrađeni setovi (Meksiko, New York, Philadelphia),dobar prijem u bioskopima širom USA (zarada od preko $78,000,000) je pouzdan dokaz da publika voli nešto novo, osvežavajuće u moru stereotipnih, već ispričanih filmskih priča. Kamera je stalno fokusirana na glavni lik, prati svaki njegov korak, ali je to opravdano jer Eddie 'drži banku' bezmalo dva sata.Možda je performans Roberta De Nira mogao biti zapaženiji (kao da je pustio Bradleyja da se 'izduva' do kraja), ali i ostali sporedni likovi ostali su u dubokoj senci glavnog lika.Zanimljiva priča, solidna gluma, sa doziranom upotrebom specijalnih efekata daju kvalitet ovom filmu.Nije remek-delo, ali jeste gledljivo i dopadljivo, sa fino plasiranom porukom na samom kraju.Preporuka da se pogleda u svakom slučaju.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

cetkovic 27.05.2011 Ocjena recenzije : 0.0

iznenađenje

Film o super tableti pun je rupa i nelogičnosti, ali me je prikovao za stolicu. Vrijeme mi je proletjelo, glavni glumac nosi cijeli film i odličan je, a način snimanja filma me je oduševio. Preporučam za razbibrigu, izaći će te iz kina zadovoljni.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 27.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Savršeno okej

Film koji je stvoren za opuštanje i kad želite da vam vrijeme brzo proleti, a da ništa pametno ne radite i naravno za uživanje u lijepim plavim okicama Bradley Coopera. :-) Kao i u većini hollywoodskih filmova, tako i u ovom ne manjka nelogičnih scena, ali to ne kvari cjelokupan dojam. Jedino se pitam što u ovakvom filmu radi velikan De Niro, jer je njegov lik prilično loše napisan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 27.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Savršeno okej

Film koji je stvoren za opuštanje i kad želite da vam vrijeme brzo proleti, a da ništa pametno ne radite i naravno za uživanje u lijepim plavim okicama Bradley Coopera. :-) Kao i većina hollywoodskih filmova, tako i u ovom ne manjka nelogičnih scena, ali to ne kvari cjelokupan dojam. Jedino se pitam što u ovakvom filmu radi velikan De Niro, jer je njegov lik prilično loše naoisan.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

renica 13.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Laim

Film mi se svidio kada sam pročitala kratak opis. Zvučao je obećavajuće. Na kraju u kinu totalno razočaranje. Jedva sam držala oči otvorenima! Super tema, super glumci, ali opet predvidljivo i nelogično izvedene scene..
Razočarana.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Feniks 30.03.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Vrlo dobar

A što reć, super tableta, vrlo zanimljiv film i mogu reć da sam uživao u njemu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Lenon 28.03.2011 Ocjena recenzije : 0.0

(ne)savršeno

Film o savršenoj formuli nije savršen, ali može se gledati. Tema je zanimljiva, da nije nesretnih nuspojava, čovjek bi poželio koju tableticu. No, ni na pozitvnoj strani nije savršena. Negdje pred kraj, može se vidjeti da i za njezimu što kvalitetniju funkciju ipak trebate i što inteligentniji vlastiti um. Ipak ništa bez učenja.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

nika44 27.03.2011 Ocjena recenzije : 0.0

sasvim solidno

Solidna zabava za manje zahtjevne gledaoce.
Već i sama činjenica da film prođe u trenu govori sama za sebe. Bradleya ima u poljednje vrijeme na sve strane.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: