Moja lažna žena - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Moja lažna žena

Moja lažna žena

Just Go With It (2011.)

Sony Pictures/Blitz film i video

117' komedija, romansa

Režija:           Dennis Dugan

Uloge: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Brooklyn Decker

Scenario:        Allan Loeb, Timothy Dowling

Producent/i:   Adam Sandler, Jack Giarraputo, Heather Parry

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Moja lažna žena

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.55
22
0.00

film chick 21.02.2012 Ocjena recenzije : 1.0

Just don't go with it...

Naslov sve kaže, film je loš! Jedina svijetla točka je nastup Nicole Kidman i još ona mala u filmu, ali sve skupa premalo da bi bilo vrijedno Vašeg dragocjenog slobodnog vremena. Šteta, jer je imao potencijal da bude smješniji, nego što je, posebno kad se uzme u obzir da je temeljen na francuskom kazališnom komadu, koji je pretpostavljam daleko komičniji.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lidija g 20.09.2011 Ocjena recenzije : 4.0

just go with it

Simpatična komedija, dobra gluma, lepa ljubavna priča. Oduševila me je gluma dečaka i devojčice koji su odlično odradili posao. Prvi put vidim Nikol Kidman u negativnoj ulozi...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sttewan 02.07.2011 Ocjena recenzije : 1.0

ravnodušan

Film svojom pričom, glumom i količinom humora, sasvim pravedno zaslužuje jednu čvrstu dvojku. Ne može dobiti više, čisto iz razloga što ovo nije jedina komedija ikad snimljena, već ih ima puno, i gotovo svaka je bolja od ove.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 30.06.2011 Ocjena recenzije : 4.43

Od lažne do prave supruge

Polazeći od premise: 'Nekada ti treba jedna da bi drugu osvojio'!, Dennis Dugan i Adam Sendler nastavljaju saradnju. Allan Loeb i Timothy Dowling su adaptirali scenario za potrebe snimanja, baziranom na priči 'Cactus Flower' autora I.A.L. Diamond.Pratimo mladog studenta medicine koji uoči venčanja, saznaje da bi to bila jedna obična farsa i odustaje.No Danny (Adam Sandler) zadržava burmu na ruci i koristi je kasnije u osvajanju brojnih 'devojaka za jednu noć', uz tužnu priču o nesrećnom braku.Nakon nekih 20-ak godina Danny je postao uspešan plastični hirurg (čitaj: bogat) pa kada naleti na atraktivnu nastavnicu matematike (uh gde baš to, da čovek nikad ne pomisli tako nešto) plavokosu, dugonogu Palmer (Brooklyn Decker), primenjujući istu taktiku zavođenja, pomisli da bi tu moglo biti i nešto više od samo jedne burne zajedničke noći.Međutim ova devojka nije naivna, pa traži da joj Danny pruži dokaz da zaista ima porodicu o kojoj je tako sočno lagao.Kako bi je uverio u iskrena osećanja koja gaji prema njoj, odlučuje da je upozna sa svojom imaginarnom porodicom.Njegova prijateljica i asistentkinja, Katherine (Jennifer Aniston) nerado pristaje da izigrava lažnu ženu, a tu su i njena deca koja uz odgovarajuće uslove, oduševljeno prihvataju uloge razmažene ćerke i sina, jednog dobro situiranog doktora...Urnebesna komedija, u kojoj je Adam na svom terenu, baš kao i Jennifer specijalizovana za osvajanje muških srca, onako iz drugog plana (valjda to ide i s godinama).Galerija otkačenih sporednih likova takođe je doprinela stvaranju opšteg zamešateljstva, gde valja pomenuti sjajnu epizodu Nicole Kidman u tumačenju lika Devlin Adams. Kombinacija jedne zabavne priče, sa mnoštvom duhovitih likova koji se zezaju na atraktivnim lokacijama (snimano na Hawaiima i u Kaliforniji) daje jednu sasvim solidnu sliku, kada se govori o dometima ovog filma.Nenametljiva režija koja dopušta glumcima da se razmahnu u kreiranju sopstvenih likova jeste opravdana, ako znamo da je reč o jednoj urnebesnoj komediji, gde su gegovi i dobro osmišljeni dijalozi, glavni aduti filma.Iako sam malo više očekivao imajući u vidu potencijal celokupne produkcije, ipak mogu da konstatujem da priča može da 'prođe' (ipak sam fan Adama Sandlera), bez obzira na neke nedostatke, pre svega što je predvidiva i pomalo bljutavo romantična.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lale.jug2 gmail.com 13.06.2011 Ocjena recenzije : 3.0

čista četvorka

film za opuštanje kod zaljubljenih,dobra gluma takođe i priča

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Antrax 17.05.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Lijepo za pogledati

Zaista me je ugodno iznenadio film. Ocekivao sam neko polu-romanticno polu-komicno davljenje ali ipak ne. Jennifer Aniston zna kako glumiti kao i Nicole Kidman, fino su odradile. Adam Sandlera volim i ne bih o njemu. Romanticna komedija zanimljive price vrijedna za pogledati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: