Vrlo zapetljana priča - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Vrlo zapetljana priča

Vrlo zapetljana priča

Tangled (2010.)

Walt Disney Company/Continental Film

100' animirani, komedija, obiteljski, glazbeni, romansa, dječji

Režija:           Nathan Greno i Byron Howard

Scenario:        Dan Fogelman, prema bajci braće Grimm

Producent/i:   Roy Conli

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica, Imdb

Vrlo zapetljana priča

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.48
21
0.00

nikola1913 23.06.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Odličan

Crtić je odličan, 5+.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

markoboban 06.05.2011 Ocjena recenzije : 5.0

Zlatokosa

U produkciji 'Walt Disney', Byron Howard i Nathan Greno udružuju snage, režirajući svima poznatu priču o devojci zlatne kose koja ima magične moći.Zasnovana na bajci braće Grimm, priča je poslužila kao pravi predložak koji je adaptirao u dugometražni animirani film scenarista Dan Fogelman.Kada šarmantni razbojnik Flynn Rider (glas Zachary Levi) pronađe utočište u visokoj kuli nije ni slutio da će tu pronaći devojku s kojom će krenuti u najveću avanturu, koja će im izmeniti živote.Sklapa pakt s Zlatokosom (glas Mandy Moore) da je izvuče iz kule i odvede do mesta gde svetle lampioni, a ona će mu u znak zahvalnosti vratiti ukradenu tijaru namenjenu princezi koje već davno nema...Dinamična radnja, prožeta humorom, romantikom i obiljem urnebesne akcije u interpretaciji šarenolike galerije sjajnih likova pruža odličnu zabavu gledaocima, bez obzira na njihov uzrast.Kompjuterska animacija daje svoj vizuelni pečat čitavoj radnji, praćena odličnom muzikom, tako da je neosporna činjenica da su ljudi iz 'Walt Disney' odradili odličan posao, jer je jedan klasičan Disneyjev film zadržao svoju suštinu iako je napravljen u modernom fazonu.Brza radnja, dakle mnoštvo brzih dijaloga i naravno brze akcije (jurnjava s konjem Maximusom je fantastična, kao i sama transformacija ovog 'predstavnika zakona') je poseban kvalitet koji je publika odlično prihvatila, s obzirom da odražava današnji brz način života.Fantastično, za najvišu ocenu, a ljubitelji animacije će svakako uživati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ddina 02.05.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Preedobar

Super je,5+++

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Maaarina :) 27.03.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Preodličan crtić :)

Zabavan je, najbolji je konj. Priča je savršena, u nekom trenutku su prenaporne scene s pjevanjem, al' se izdrži! :DD

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Nina.B 27.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

5+

Odličan crtić, pravi obiteljski. Svi mogu u njemu uživat. Malo su mi oni dijelovi sa pjevanjem dosadni, ali kratki su tako da se to preživi nekako. Toliko mi se svidio crtić da to ne smatram nedostatkom. Odlično osvježena stara priča, nemam zamjerke vrijedne spomena. Mali kameleon i konj su mi vrh, najbolji i najkomičniji likovi!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

polfreak 25.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Tangled

Odličan crtani za cjelu obitelj. Nakon duže vremena ponovno je napravljen crtani za koji mogu samo reći rječi hvale.Veliki i maleni uživajte u ovom odličnom izdanju!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

cetkovic 05.02.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Odličan ctić

Cijela obitelj uživala je u ovom crtiću. Vrlo zabavan, svi likovi odlično obrađeni. Mom sinu je lik konja bio fenomenalan. Toplo preporučam svim roditeljima da odvedu djecu u kino.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: