Zločesti dečki 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zločesti dečki 2

Zločesti dečki 2

Bad Boys 2 (2003.)

Columbia Pictures / Blitz film i video

147 min. akcija

Režija:           Michael Bay

Uloge: Martin Lawrence, Will Smith, Gabrielle Union, Peter Stormare, Joe Pantoliano, Michael Shannon, Jon Seda

Scenario:        Ron Shelton, Jerry Stahl

Producent/i:   Jerry Bruckheimer

Linkovi: imdb

Zločesti dečki 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.52
31
0.00

Martin Lawrence i Will Smith vraćaju se kao tanderm brbljavih policajaca bez kontrole u novom filmu Michaela Baya, režisera koji garantira dobru akciju.

Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Bennett (Marin Lawrence) detektivi su na odjelu za narkotike u Miamiju. Ovoga puta oni su dio elitne, tehnološki sofisticirane jedinice namjenjene suzbijanju ecstasya koji je preplavio Miami.

Otkrivaju urotu u centru koje je okrutni narko boss koji će ukloniti sve ili svakog tko mu stoji na putu. On želi preuzeti potpunu kontrolu nad raspačivanjem droge u gradu. Dodatne komplikacije donose ljubavne iskrice koje se rađaju između Syd i Mikea što se Marcusu nikako neće svidjeti.  No dvojica partnera i velikih prijatelja moraju vlastite nesuglasice ostaviti po strani i koncentrirati se na nadesve zahtjevan zadatak koji je pred njima.

Da bi situacija bila gora, Marcusova prelijepa sestra Syd, inaće DEA agentica uhvaćena je usred pucnjave. Njena sudbina sada je u rukama brata i ljubavnika.

Redatelj Michael Bay još jednom potvrđuje svoj status majstora spektakularne akcije. Kratko i jasno, bez previše filozofiranja, ovo je još jedna u nizu njegovih adrenalinskih vožnji prepuna auto potjera, eksplozija i specijalnih efekata, baš kao što smo očekivali.