Kad te ljubav pronađe - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kad te ljubav pronađe

Kad te ljubav pronađe

Life as We Know it (2010.)

Village Roadshow Pictures/Continental Film

114' komedija, romansa

Režija:           Greg Berlanti

Uloge: Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks, Alexis Clagett, Brynn Clagett i Brooke Clagett

Scenario:        Ian Deitchman, Kristin Rusk Robinson

Producent/i:   Paul Brooks, Barry Josephson

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Kad te ljubav pronađe

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.56
18
0.00

Holly i Eric se nikako ne slažu, ali su prisiljeni postati skrbnici svom malom kumčetu pa se moraju zbližiti. Romantična komedija s Katherine Heigl.

Holly Berenson (Katherine Heigl) je perspektivna vlasnica restorana, a Eric Messer (Josh Duhamel) je obećavajući direktor sportskog kanala. Nakon užasnog sudara na slijepo, jedino što imaju zajedničko je međusobna odbojnost i ljubav prema kumčetu Sophie.

Nakon nagle smrti njihovih najboljih prijatelja, Holly i Eric postaju zajednički skrbnici male Sophie Novack. Sada, kad su najednom postali sve što Sophie ima na ovome svijetu, Holly i Messer primorani su ignorirati svoje razlike. Žonglirajući između poslovnih ambicija i ispunjenog društvenog života, pod istim će krovom morati pronaći zajednički jezik.


'Kad te ljubav pronađe', trailer.

Film je nastao u produkciji Katherine Heigl i njezine majke Nancy, a spada u tipične filmove ove popularne plavuše. Kritičari su istakli da je ovaj film mogao poslužiti i kao pilot epizoda humorističke serije, a iako je u potpunosti predvidljiv, neki mu ipak pronalaze dosta šarma, osobito zbog malih glumaca - blizanki Alexis, Brynn i Brooke Clagett koje su utjelovile malu Sophie u različitim razdobljima njezinog života.

s.p.