Mrak film 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mrak film 3

Mrak film 3

Scary Movie 3 (Episode I: Lord of the Brooms) (2003.)

Dimension Films / UCD

90' komedija, horor

Režija:           David Zucker

Uloge: Anna Faris, Charlie Sheen, Anthony Anderson, Pamela Anderson, Peter Boyle

Scenario:        Jason Friedberg, Aaron Seltzer, Brian Lynch

Producent/i:   Robert K. Weiss, David Zucker

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Mrak film 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.14
72
0.00

Najstrašnije od svega je da se planira četvrti nastavak. Ali nemojmo tako. Vratila nam se Cindy s puuuuno izbljuvotina, fekalija i želučanih vjetrova, uz malo plitke parodije prastarih filmova.

Radnja (ili lutanje s ciljem gađanja promašenih fora) ide kako slijedi. Cindy Campbell završila je fakultet i u međuvremenu postala televizijska novinarka. Uskoro se čudne stvari počnu događati. Na Loganovoj farmi pojave se krugovi u žitu, a Cindyna prijateljica Brenda umire jezivom smrću nekako povezanom s ubojitom videokasetom.

Kad joj nećak pogleda vrpcu, Cyndi odluči stvari uzeti u svoje ruke. Pomoć traži od proročice i zaluđenog arhitekta na Curlesco Islandu. Otkriva vezu između krugova u žitu i stravične video vrpce, ali nalazi i vremena pomoći predsjedniku S.A.D.-a spriječiti izvanzemaljsku invaziju.

Naravno da radnja ovdje nije bitna. Bitna je parodija koja se ovog puta temelji na dva glavna filma: 'The Ring' i 'The Signs'. Parodira se tu još i Eminem, Michael Jackson, svećenici pedofili i dr.

Uz gro slavnih osoba koji se pojavljuju u filmu glumeći sebe same, glumci su portretirali i takve uloge kao Katolkinja školarka br. 2, WC frajer, Traheotomičar, Traheotomičareva žena i sl. Po svemu nabrojenom, kome su se svidjela prva dva filma, svidjet će se i ovaj. Kako kažu autori: 'You'll die to see this ring.'.