Policajci u akciji - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Policajci u akciji

Policajci u akciji

Cop Out (2010.)

Warner Bros. Pictures/Continental Film

107'

Režija:           Kevin Smith

Uloge: Bruce Willis, Tracy Morgan, Kevin Pollak, Guillermo Díaz, Cory Fernandez, Seann William Scott, Jason Lee, Michelle Trachtenberg, Ana de la Reguera, Rashida Jones

Scenario:        Robb Cullen, Mark Cullen

Producent/i:   Polly Johnsen, Marc Platt, Michael Tadross

Zemlja:          SAD

Linkovi: IMDb

Policajci u akciji

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
9
0.00

Poletna krimi komedija redatelja Kevina Smitha predvođena policijskim tandemom - Jimmyjem (Bruce Willis) i Paulom (Tracy Morgan).

Policajci iz Brooklyna, Jimmy Monroe i Paul Hodges izvukli su pištolje u borbi s opasnim ubojicom. Dogovorili su se da će pucati na tri. Ali, znači li to 1... 2... pucaj ili 1... 2... 3... pa onda pucaj?

Jimmy je odvojen od svoje žene i s njom ima kćer Avu (Michelle Trachtenberg) koja će se ubrzo vjenčati. On kao častan čovjek zahtjeva da joj plati skupo vjenčanje i da ju otprati do oltara. Ali nema veliku plaću, te jedino vrijedno što ima su bejzbolske kartice.

Skupa s partnerom Paulom odlazi prodati svoju dragocjenu karticu. Dok Paul čeka izvan dućana, Jimmy ulazi i u taj čas ulete lopovi i pokradu dućan i otmu mu iz ruke karticu.

Shrvan gubitkom skupocjene kartice Jimmy započinje potragu za tim lopovima, te uskoro on i Paul otkriju da su povezani s narkobossom zvanim Poh Boy (Guillermo Díaz) koji je ujedno i sportski entuzijast.

Lari Plovanić