Murjaci s klupe - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Murjaci s klupe

Murjaci s klupe

The Other Guys (2010.)

Columbia Pictures/Blitz

107' akcija, avantura, komedija

Režija:           Adam McKay

Uloge: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Derek Jeter, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Dwayne Johnson

Scenario:        Adam McKay, Chris Henchy

Producent/i:   Patrick Crowley, Jimmy Miller

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službene stranice, Imdb

Murjaci s klupe

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.26
19
0.00

Dvojica neuglednih policajaca (Will Ferrell i Mark Walhberg) pokušavaju glumiti opasne detektive - ali stvari neće krenuti po planu! Nova komedija Adama McKaya s Willom Ferrellom.

Detektivi Christopher Danson i P. K. Highsmith (Dwayne Johnson i Samuel L. Jackson) su najgori i najopasniji, ali i najomiljeniji policajci ikad. Na sebi nemaju tetovaža - oni tetoviraju druge. Za stolovima preko puta njihovih, sjede detektivi Allen Gamble (Will Ferrell) i Terry Hoitz (Mark Walhberg). Njih možete vidjeti u pozadini fotografija na kojima su Danson i Highsmith, izvan fokusa i zatvorenih očiju. Oni nisu junaci - oni su 'murjaci s klupe'.

No, svaki policajac ima svoj dan, tako se i Gamble i Holtz prihvate naizgled bezopasnog zadatka kojeg nitko drugi ne želi, za kojeg se ispostavi da bi se mogao pretvoriti u najveći zločin u gradu. To je prilika njihovih života, no jesu li joj oni dorasli?

 


'Detektivi s klupe', trailer.

 

'Momci s klupe' su djelo Adama McKaya koji je nedavno predstavio TV seriju 'Prolazna slava', no najpoznatiji je po komedijama s Willom Ferrellom kao što su: 'Luda braća', 'Priča o Ricky Bobby' i 'Anchorman: Voditelj uzvraća udarac'. I ovaj film će se vjerojatno svidjeti ljubiteljima takvog humora, neki kritičari ga već proglašavaju 'najboljom komedijom godine' i hvale nastup Wahlberga koji se 'posvetio smiješnom izgledu'.

s.p.