Plan B - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Plan B

Plan B

The Backup Plan (2010.)

CBS Films/Blitz

98' komedija, romansa

Režija:           Alan Poul

Uloge: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Eric Christian Olsen, Michaela Watkins, Anthony Anderson

Scenario:        Kate Angelo

Producent/i:   Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Plan B

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.80
10
0.00

Romantična komedija koja istražuje spojeve, ljubav, brak i obitelj - i to 'unatrag'. Što kada žena (Jennifer Lopez) prvo napravi bebu, a onda upozna pravog dečka?

Nakon godina izlaženja na spojeve, Zoe (Jennifer Lopez) zaključuje kako je predugo čekala savršenog muškarca. Ustrajna u namjeri da postane majka, odlučuje to učiniti sama i dogovara termin u klinici za umjetnu oplodnju. No, istoga dana upoznaje Stana (Alex O’Loughlin) – muškarca koji bi, čini se, mogao biti 'onaj pravi'.

Trudeći se oko veze koja je u začetku i istovremeno pokušavajući sakriti prve znakove trudnoće, Zoe čini gomilu smiješnih pogrešaka čime Stanu odašilje zbunjujuće poruke. Kada mu objasni zbog čega se tako nepredvidivo ponaša, Stan postaje svjestan nesvakidašnje budućnosti njihove veze, no ipak odlučuje ostati uz Zoe.

Pravi test za trudnoću uslijedi kada Stan i Zoe ustanove da, osim u hormonalnom ludilu i pripremama za porođaj, zapravo ne poznaju jedno drugo! Kako prolazi devet mjeseci, počinju se plašiti što će im budućnost donijeti. Dvoje se ljudi može zaljubiti, oženiti i dobiti dijete. No kada se redoslijed tih događaja obrne, je li to znak da su doista stvoreni jedno za drugo?


'Plan B', trailer.

Film je dobio loše kritike, ali se barem hvali Jennifer Lopez za koju kažu da 'nikad nije bila opuštenija'.