Sudar titana - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sudar titana

Sudar titana

Clash of the Titans (2010.)

Warner Bros. Pictures/Continental Film

106' akcija, fantastika, spektakl

Režija:           Louis Leterrier

Uloge: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington, Pete Postlethwaite

Scenario:        Travis Beacham, Phil Hay, Matt Manfredi

Producent/i:   Basil Iwanyk, Kevin De La Noy

Zemlja:          Velika Britanija, SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Sudar titana

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.44
27
0.00

Ultimativna borba za moći suočit će ljude protiv kraljeva, a kraljeve protiv bogova. Ali upravo bi bitka između bogova mogla uništiti čitav svijet.

Rođen kao bog, ali odgojen kao čovjek, Perzej (Worthington) je nemoćan spasiti svoju obitelj od Hada (Fiennes), osvetoljubivog boga podzemlja. Kako više nema ništa za izgubiti, Perzej dobrovoljno postaje vođa opasne misije protiv Hada prije nego što on pokuša preuzeti vlast od Zeusa (Neeson) i doslovno otvori pakao na Zemlji.

Predvodeći odvažnu skupinu ratnika, Perzej krene na opasno putovanje duboko u zabranjene svjetove. Boreći se protiv opakih demona i nepokolebljivih zvijeri, jedini način na koji može preživjeti je da prihvati svoju moć boga, suprotstavi se vlastitoj sudbini i stvori vlastitu.


'Sudar titana', trailer.

Ebert je izjavio da 'neće reći da je ovo dobar film', ali ga svejedno preporučuje, uz opasku da on 'tolerira budalaste grčke bogove i cijeni energiju, maštovitost, pa čak i blesavoću ovog filma.' I ostali kritičari su u sličnom tonu pohvalili zanatsku vještinu filmaša, ali su istakli da ovo nije borba bogova i ljudi nego CGI-a i ljudi, a u toj borbi kompjuterska animacija je opet zamijenila ljude.