Neka ostane među nama - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Neka ostane među nama

Neka ostane među nama

Neka ostane među nama (2010.)

Mainframe Production, Continental film

87' drama, romansa, erotski

Režija:           Rajko Grlić

Uloge: Miki Manojlović, Bojan Navojec, Daria Lorenci, Ksenija Marinković, Nataša Dorčić, Ivana Roščić, Nina Ivanišin, Buga Marija Šimić, Krešimir Mikić

Scenario:        Ante Tomić i Rajko Grlić

Producent/i:   Igor A. Nola

Zemlja:          Hrvatska, Srbija, Slovenija

Linkovi:

službena stranica
imdb

Neka ostane među nama

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.23
13
0.00

Drama Rajka Grlića o preljubima i ljubavima sredovječnih Zagrepčana. Očekujte zamršen almodovarski zaplet i vruće erotske scene!

Novi film Rajka Grlića najavljuje se kao zločesta, indiskretna zagrebačka priča o virovima erotske strasti ispod mirne, trome površine građanske svakidašnjice i običaja. Priča o nečemu što se događa u boljim obiteljima i uglavnom pristojno prešućuje, ali nije zbog toga manje bolno.

Upoznajemo dva sredovječna brata, njihove supruge, ljubavnice i djecu koja pouzdano ne znaju tko im je otac. Sve se ovdje izmiješalo u dvostrukim životima, paralelnim vezama, u gorkoj i slatkoj priči o neumornom traganju za ljubavlju i srećom, o požudi koja nikada zapravo ne gasne i užasnim posljedicama koje možete izazvati ako se, makar i slučajno, nađete u tuđem krevetu.


'Neka ostane među nama', teaser.

Scenaristička suradnja Rajka Grlića i Ante Tomića rezultirala je filmom s almodovarskim melodramatskim zapletom u kojem 'svatko ljubuje sa svakim' pa je najteže znati - tko je pravi otac beba koje dolaze na svijet! Vrhunski produciran film daje zaista lijepu sliku Zagreba, a glumačku ekipu predvodi genijalni Miki Manojlović. Ante Tomić je hrabro konstatirao: 'Imamo najbolju glumačku postavu u regiji. Naša šampionska petorka mogla bi izaći na parket protiv Dream Teama na Olimpijadi u Barceloni.'

Gotovo svi glumci su se hrabro upustili u erotske scene koje su rijetke u hrvatskom filmu, a mediji su zamijetili su zamijetili scenu s lijepom Slovenkom Ninom Ivanišin (erotska posveta Gunduliću!) koju su pobrkali s Ivanom Roščić. Prve kritike su pozitivne pa je tako Dragan Jurak objavio da je film 'opravdao visoka očekivanja' te je 'dobar i živahan', baš kao što to sugeriraju promo materijal i foršpan.