Dan zaljubljenih - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih

Valentine's Day (2010.)

Warner Bros. Pictures/Continental Film

117' komedija, romansa

Režija:           Garry Marshall

Uloge: Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Shirley McClaine, Julia Roberts, Taylor Lautner, Taylor Swift

Scenario:        Katherine Fugate, Abby Kohn, Marc Silverstein

Producent/i:   Mike Karz, Wayne Rice, Josie Rosen

Zemlja:          SAD

Linkovi: službene straniceImdb

Dan zaljubljenih

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.93
15
0.00

Romantična komedija za Valentinovo poklanja zvijezde kao što su Julia Roberts, Anne Hathaway, Taylor Lautner i Bradley Cooper.

Ah, čim se bliži Valentinovo - možete očekivati i novu holivudsku romantičnu komediju! Romantični film sezone 2010. je očito 'Dan zaljubljenih' u kojem je skupljeno nekoliko atraktivnih ženskih i muških zvijezdi: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Jennifer Garner, Taylor Lautner, Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Taylor Swift. Redatelj je Garry Marshall poznat po sličnim hitovima s Julijom Roberts kao što su 'Zgodna žena' i 'Odbjegla nevjesta', a upravo on je lansirao karijeru zgodnoj Anne Hathaway s 'Princezinim dnevnicima'.


'Dan zaljubljenih', trailer.

Priča ovog filma bavi se parovima i samcima u Los Angelesu koji se moraju suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih. Oni u samo jednom danu proživljavaju vrhunce i zamke kod pronalaženja, održavanja ili prekidanja veza. I dok će film sigurno biti mamac za publiku, kritičari nisu pali na šarm filma i glumica.

Todd McCarthy je izjavio da film 'izgleda kao dugometražna reklama Društva za promidžbu Valentinova', te ističe da se 'u skoro svakoj sceni spominju cvijeće, darovi, restorani i ostali načini da se potroši novac na taj specijalni dan'. Sheri Linden je primijetila da je riječ o 'još jednoj romantičnoj komediji lišenoj romantike i smijeha' te zaključuje da je ovaj film 'poput darova za Valentinovo - upadljiv, ali se lako zaboravlja'.