Pobuna na farmi - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Pobuna na farmi

Pobuna na farmi

Home on the Range (2004.)

Walt Disney Pictures / Continental film

76' animirani, komedija

Režija:           John Sanford, Will Finn

Scenario:        Will Finn, John Sanford

Producent/i:   Walt Disney Pictures

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Pobuna na farmi

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.67
9
0.00

Još jedan animirani film s nekoliko poznatih glumaca koji posuđuju svoje glasove nacrtanim likovima. Disney u još jednom dugom animiranom izdanju.

Čini se da je 'voice acting' postalo sve popularnije zanimanje. Priča ovog Disneyevog uradka događa se na obiteljskoj farmi na kojoj živi udovica (Sarah Jessica Parker) sa svojom mladom kćeri i, naravno, gomilom raznih simpatičnih domaćih životinja.

Problem počinje kada udovici uzmanjka novca za plaćanje hipoteke na kuću. U strahu da će biti prodane lokalnoj mesnoj prerađivačkoj industriji, krave (koje predvodi Dame Judi Dench) odluče uzeti stvar u svoje ruke.

Obiteljski konj (Cuba Gooding, Jr) pridružuje im se u potrazi za lovom, naime, on kao bivši konj lovca na nagrade zna nekoliko trikova. U obližnjem gradu raspisana je nagrada od 1000 $ za glavu jednog bandita (Randy Quaid)…

Malo nepristojnog humora donijelo je ovom filmu slova PG (parental guidance) na naslovnici, znači maloj djeci će roditelji s vremena na vrijeme morati pokriti oči i začepiti uši.