Sestrinstvo - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sestrinstvo

Sestrinstvo

Sorority Row (2009.)

Karz Entertainment, Summit Entertainment/Blitz

101' horor, triler

Režija:           Stewart Hendler

Uloge: Briana Evigan, Leah Pipes, Rumer Willis, Jamie Chung

Scenario:        Pete Goldfinger, Josh Stolberg

Producent/i:   Darrin Holender, Mike Karz

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
službene stranice

Sestrinstvo

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.64
14
0.00

seceranac65 22.06.2010 Ocjena recenzije : 2.0

Prosečan film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

1ns0mn1a 22.02.2010 Ocjena recenzije : 0.0

ahh...nako nako

Film je više manje.. Nije toliko loš, ali nije ni toliko dobar.
Neki tipični horor sa tematikama jako sličnim mnogima do sad. Ali gluma je pohvalna (iako sam više očekivala od Rumer Willis, budući da su joj i mama i tata "kisk ass"), ima par dobrih preokreta u radnji. I definitivno ima par brutalnih scena (koje znaju biti stvarno brutalne) koje dođu pomalo očekivano (ali više neočekivano) te vas prepadnu, naročito ako to gledate sa dobrim ozvučenjem, što je i tajna svakog dobrog hororca.
Sve u svemu...gledljivo.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bumbarko 03.02.2010 Ocjena recenzije : 4.5

Sororrity Row

Radi se o klasičnom tinejdžerskom hororu u kojem mladi i atraktivni mladići, a naročito mlade i atraktivne djevojke na brutalan način gube živote. Film može proći samo kod zagriženih fanova ovog žanra i mlađe publike. Mogao bi se svrstati u prosjek da je priča imalo razrađena, ali nažalost nije. Glavni egzekutor i dželat uopšte nema motiva za silna zlodjela koja čini. U nedostatku motiva takođe imamo i nedostatak ludila, nekog mentalnog poremećaja ili bilo kakvog osvrta na neki čudan, težak događaj, okolnost, koji bi od njega učinili ubicu. Sretna, bogata, mlada, lijepa, zgodna, zaljubljena, nježna, osjećajna osoba, idiličnog života i prošlosti ne postaje psihotični ubica tek tako. Scenarist na kraju filma u čvoka-zategnutoj situaciji ipak daje obrazloženje zašto je ubica postao ubicom - i to je vrhunac bljuvotine i nelogičnosti. Mnogi se likovi naglo ubacuju u radnju tek da se nešto dešava (bakica sa shutgun-om npr). Samo za fanove i mlađariju.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 11.01.2010 Ocjena recenzije : 1.33

Nije uopće loš film

istina je da već takvih tinejdžerskih fora i gluparija(osobito horora)ima na pretek ali upravo takvi filmovi se i meni sviđaju i to iz nepoznatog razloga..volim kod takvih filmova što nikad ne znaš tko je ubojica,mislim tokom filma uvijek sumnjaš na nekog ali taj netko ni ne bude na kraju tako da to najviše volim gledat kod tih horora..radnja nije pokupljena kako da nazovem..mislim tinejdžeri prvo glume smrt od megan a kasnije zapravo i umre to niste vidjeli u hororima ostalim..jer je u ostalim hororima kao da idu na put pa im auto crkne pa morjau prenoćit u najbližem hotelu ali ne ovdje je nešto drugačije..umiranje je fora ali nimalo strašno,,sam kraj pomalo djeluje na akcijski film ali bože moj..u svakom slučaju vrijedi pogledati bar po meni

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jakša 14.11.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Slasher

Ovo je još samo jedan u nizu raznih slashera koji je, čini se, vrlo popularan, jer je u drugom tjednu svog prikazivanja prvi na Cinestarovoj top ljestvici najgledanijih filmova (a i cijelo kino je bilo puno). Meni se film svidio jer jednostavno volim slashere, a svidjet će se i svima onima mog ukusa. FIlm ne nudi ništa novo, nego zapravo sve već viđeno, no nije u potpunosti remake starog "The house on sorority row". Cijela tema je malo drugačija. Moram samo spomenuti voditeljicu sestrinstva, neku bakicu koja sa sačmaricom ide okolo i pokušava ubiti ubojicu = presmiješno!!! Uglavnom, oni kojima nikad nije dosta već viđenih slashera neka odu pogledati ovaj film.
Preporuka: da
Ocjena: 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pinkRay 08.11.2009 Ocjena recenzije : 0.0

jos jedan u nizu

Da, strasan horor.. pola filma nisam odgledala, a kada je dosao kraj shvatila sam kako sam bezveze izgubila vrijeme i novac, jer se zavrsio na istu foru.. Nije vrijedno gledanja.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Adam44 07.11.2009 Ocjena recenzije : 1.0

S-m-e-ć-e

Ovo je mix filmova "Vrisak" i "Znam što si radila prošlog ljeta", ali nevjerojatno loše napravljen. Priča je identična gore spomenutim filmovima. Sve što valja u filmu je kamera i kadriranje (pogotovo početak na partiju). Film ni na trenutak nije strašan. Ovo je teen slasher koji je namjenjen djeci do 15 god, puno sisa i guza i to je sve što se može vidjeti.
Ako vam Vrisak nije jedan od najboljih filmova na vašoj ljestvici onda zaobiđite ovo smeće u širokom luku.
Jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Filmski Fan 06.11.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Ovaj film je kopija "Znam što si radila ovog ljeta"

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: