Put bez povratka 4 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Put bez povratka 4

Put bez povratka 4

Final Destination 4 (2009.)

New Line Cinema/Continental Film

82' horor

Režija:           David R. Ellis

Uloge: Shantel VanSanten, Bobby Campo, Haley Webb, Nick Zano, Krista Allen, Andrew Fiscella, Mykelti Williamson, Richard T Jones

Scenario:        Eric Bress

Producent/i:   Craig Perry, Warren Zide

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb
Službene stranice

Put bez povratka 4

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.14
21
0.00

Najnoviji nastavak popularnog serijala u kojem Smrt napada u četvrtom stravičnom pokušaju!

Priča se vrti oko Nicka koji sa svojom djevojkom Lori i prijateljima Huntom i Janet odlazi na uzbudljive utrke automobila. Međutim, dok motori urlaju, a automobili dostižu najveće brzine, Nick doživi viziju u kojoj vidi kako odvijač ispada na stazu i uzrokuje domino efekt koji dovodi do stravičnog sudara zbog kojeg automobili odlete na prepune tribine. Preplašeni Nick moli prijatelje da odu i uspijeva ih izvući samo trenutak prije nego što se njegova vizija ostvari... upravo kada su svi trebali umrijeti na brutalan način.


'Put bez povratka 4', trailer.

Kritičari nastavljaju svojim kritikama tranširati filmove poput ovog, no serijal 'Puta pez povratka' čini se besmrtnim. Recenzent Hollywood Reportera boji se da ova franšiza nikad neće završiti, a jedina novost u ovom nastavku su mu 'leteći dijelovi tijela u 3D-u'. Dio kritike pohvalio je humor u ovom filmu, no većini kritičara film je neinspirativan. Jedan je ipak pronašao dobru stvar i u ovom filmu: 'Čak i osrednji 'Put bez povratka' je bolji od 'Slagalice strave'!