Sve moje bivše - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sve moje bivše

Sve moje bivše

Ghosts of Girlfriends Past (2009.)

New Line Cinema/Continental film

100' komedija, romansa

Režija:           Mark Waters

Uloge: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Breckin Meyer, Lacey Chabert

Scenario:        Jon Lucas, Scott Moore

Producent/i:   Brad Epstein, Jonathan Shestack

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica
Imdb

Sve moje bivše

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
21
0.00

Zakleti neženja uz pomoć duhova putuje u prošlost, sadašnjost i budućnost svojih neuspjelih veza.

Poznati fotograf slavnih Connor Mead voli slobodu, zabavu i žene – i to tim redoslijedom. Zakleti neženja čije je geslo 'Bez obaveza' ne vidi ništa loše u istovremenom prekidu s nekoliko žena tijekom konferencijskog poziva dok se priprema za svoj sljedeći spoj.

Connorov brat Paul više je romantični tip. Zapravo, priprema se za svoje vjenčanje. Nažalost, večer prije tog važnog događaja Connorovo ismijavanje romantike poprilično uništi Paulovo uzbuđenje, kao i uzbuđenje svih prisutnih, uključujući Connorovu prijateljicu iz djetinjstva Jenny, jedinu ženu u Connorovom životu za koju se čini da je uvijek bila imuna na njegov šarm.

I baš kad se čini da će Connor uništiti vjenčanje, posjećuje ga duh njegovog pokojnog ujaka Waynea, čovjeka poznatog po neprekidnim zabavama i brojnim ženama, najvećeg uzora u Connorovu životu. Ujak Wayne treba prenijeti hitnu poruku svom štićeniku i to čini posredstvom duhova Connorovih odbačenih djevojaka – prošlih, sadašnjih i budućih – koje ga vode na urnebesno putovanje kroz život pun propalih veza, putovanje koje Connoru otvara oči.


'Sve moje bivše', trailer

Film je dobio 28% pozitivnih recenzija na RottenTomatoesu, gdje je zaključak da filmu 'manjka originalnosti, humora i šarma'. Uglavnom se uspoređuje sa sličnom pričom 'Christmas Carola', s tim da usporedba uglavnom ide na štetu ovog filma. Nazvan je 'romantičnom komedijom koja nije ni približno romantična, a nije ni mrvicu smiješna'. Ipak, za neke je film premašio očekivanja, a većina pohvala ide na račun Michaela Douglasa koji se dobro zabavio u svojoj ulozi.