Mamurluk - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Mamurluk

Mamurluk

The Hangover (2009.)

Warner Bros. Pictures/Blitz

100' komedija

Režija:           Todd Phillips

Uloge: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Ken Jeong

Scenario:        Jon Lucas i Scott Moore

Producent/i:   Daniel Goldberg

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica
imdb

Mamurluk

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.33
117
0.00

Mali Jebač 24.12.2013 Ocjena recenzije : 0.0

Majstorska komedija!!!

Ovaj film nam predstavlja do sada najbolji rad redatelja Todda Phillipsa. Nakon dobrog zagrijavanja prijašnjim filmovima, predstavlja nam solidnu priču sa dosta humora.Glavni lik je Doug, koji se uskoro treba oženiti, pa ga njegovi prijatelji Phil i Stu vode u Las Vegas na nezaboravnu momačku večer, kako i priliči prije vjenčanja.Doug vodi sa sobom Alana, svog budućeg šogora, povučenog, ali u osnovi dobroćudnog čudaka koji ima svojih demona.Nakon zdravice sa Jegerom, bude se u razvaljenom apartmanu bez ikakvog sjećanja na prošlu noć.U kupaonici je tigar, a u ormaru dijete. Najbolje od svega je, nema mladoženje.Pokušavajući se sabrati i naći prijatelja, upadaju u niz komičnih, ali i opasnih situacija.Prvoklasno djelo koje nose Bradley Cooper, i Zach Galifianakis. Preporučam za malo dobre zabave.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blond 01.12.2011 Ocjena recenzije : 1.0

Precijenjeno

Slazem se samo u jednom,a to je da je radnja vrlo orginalna i zanimljiva i da je time Mamurluk pravo osvjezenje u morima i morima tupavih samoprozvanih komedija.Ne slazem se da je Mamurluk urnebesna komedija.Za razliku od podosta orginalne radnje humor nije orginalan,a vecina fora je vec vidjeno u drugim filmovima.Nemojte me krivo shvatiti nekom ce taj tip humora biti urnebesan.Ja vise volim tzv "inteligentni humor" ciji su majstori Britanci i braća Coen,a ne plitki humor kojem se smijes na prvu loptu koji koriste vecina americkih sitcomova i komedija.Međutim,Mamurluk je unatoč mojim zamjerkama vrlo zabavan film koji ce cak ipak zabaviti i opustiti i one koji drze da je film precijenen.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Marek Hemmann 30.11.2011 Ocjena recenzije : 1.0

Nategnuta + dvica

Nevjerovatno da su ovakvi filmovi HITOVI?! Ovaj humor je tolko plitak da je to odvratno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

freelancer 22.06.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Vrlo dobra...

...komedija. Uživao sam u ovom filmu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

joco 02.06.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Nemoguće

Ovo ce vam produžit život jedno 5 godina, ako smijeh produžuje život kao što kažu. Pa ako se želite pomladit pogledajte.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film chick 27.05.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Tako se pravi komedija!

Briljantna komedija koja na zabavan i originalan način pokazuje posljedice lude momačke večeri jutro poslije, uz naravno neizostavni mamurluk. Gledati više puta!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mile_cef 22.04.2011 Ocjena recenzije : 3.0

...

" za vrijeme odjavne špice saznati sve odgovore na ključno pitanje: 'Što se, do vraga, dogodilo na toj momačkoj?'" najkomicniji dio filma

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

katja92 06.04.2011 Ocjena recenzije : 4.0

Bio sam mamuran ne znam šta se zbilo

Jedna od najboljih komedija u zadnjih 4-5 godina.Zabavno, uzbudljivo i poprilično originalno.A i Mike Tyson je tu...Preporučujem!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Feniks 03.04.2011 Ocjena recenzije : 0.0

Jedan od naj komedija!

Ovo je klasik, fakat posebno smiješan film, svaka im čast!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ADIC 27.01.2011 Ocjena recenzije : 0.0

LUDNICA

Zabavan,cool i zanimljiv,sto u zadnje vrijeme se ne moze tako lako pronaci!!!pogledajte!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

neron85 23.01.2011 Ocjena recenzije : 0.0

ludilooo

Iako nisam neki fan komedija, ovo sam pogledao na nagovor prijatelja i zaista ali zaista sam uzivao sve vrijeme, i ismijao se do suza... odlicni glumci,uvjerljivi, luda tema totalno, {koliko smo se svi puta probudili mamurni i nismo se sjecali pola noci..heh} lud film od pocetka do kraja, vrhunska zabava!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

lincoln_osiris(RDJ) 19.12.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Komedija desetljeća!

Nikad u životu se nisam tako smijao gledajući film. Kad sam prvi put čuo za film bio sam skeptičan zato jer mi se "Old School" istog redatelja Todda Phillipsa uopće nije sviđao, ali pogriješio sam. Film je odličan, presmiješan i orginalan. Gotovo svaka scena će vas pošteno nasmijati! Meni osobno najdraži likovi su Alan i Iron Mike Tyson. I mnogi kritičari su prepoznali kvalitetu ovog filma te je film dobio Zlatni globus za najbolju komediju 2009.godine
Ocjena: 5!!!
f

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pepo_lover 22.11.2010 Ocjena recenzije : 0.0

The Hangover

Kad te neki film natjera da se smiješ ko luđak od prve do zadnje minute, onda je to to. Meni definitivno jedna od najboljih komedija u zadnjih 10-ak godina.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

1ns0mn1a 09.02.2010 Ocjena recenzije : 3.0

OOOOdlilčannn

Nemam ništa novo za reći o ovom filmu, nego sva najbolje. Tako da se samo pridružujem svim dobrim kritikama. Film je komičan u svakom pogledu, iako su neke fore preklasične i klišej(tipa izgubljen zub, ili točnije rečeno iščupan) sve je dobro ukomponovano da je sve zajedno fino leglo. Obavezno gledati s nekim ko razumije tu vrstu humora i ko neće kolutati očima na scene pijanih budala, te njihovih pijanih doživljaja. Ja sam lično suze ronila od smijeha i to ponajviše na scene u kojima i nema glumaca(samo ću reći da ima pokoja životinja u filmu).

Sve najbolje. Obavezno za pogledati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Iv_sa 08.02.2010 Ocjena recenzije : 1.0

Odličan film za mlađu populaciju

Film je čista petica! Pogledajte ga obavezno u društvu prijatelja!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Iv_sa 08.02.2010 Ocjena recenzije : 0.0

Odličan film za mlađu populaciju

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bob may 03.02.2010 Ocjena recenzije : 1.0

Predobro!

Gledajte i uživajte! ;-))

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

citadel 27.01.2010 Ocjena recenzije : 1.67

Mamurluk u Vegasu

Ovu komediju sam pogledao nakon što se slegla sva medijska pompa o njoj. Radi svega toga normalno je da sam očekivao puno a i na kraju moja očekivanja su zadovoljna. Hangover je nešto drugačija komedija, obučena u neko sasvim drugačije ruho koje je lišeno forsiranog zahodskog humora i glupavih tinejđera, dakle ovo nije nikakva teen komedija niti sadrži elemente koje označavaju teen filmove.
Ovo je komedija za odrasle i o odraslima, u kojoj protagonisti nisu glupi ljudi što običavamo u komedijama gledat ali ipak naši protagonisti upadaju u urnebesne nevolje. Radnja je poznata i ne bih se posebno isticao, ali ovo je priča o četvorici prijatelja od kojih jedan biva nestao da bih ova ostala trojica krenula u potragu za njim, ne sječajući se uopće što su radili na momačkoj večeri prošle noći. Ali tragom istraživanja polako sastavljaju slagalice i to ih dovodi u čak opasne situacije - dio sa ucjenjivačkim Kinezom koji od njih traži 80 000 $ u zamjenu za njihovog prijatelja. Ipak, spletom okolnosti nalaze prijateljai stižu na vjenčanje i u odjavnoj špici saznajemo što je to ustvari bilo na momačkoj večeri. Uistinu, odlična komedija koja je mogla biti i bolja i steći kultni status ali opet ovo je najbolha komedija prošle godine.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

armada_croatia 12.01.2010 Ocjena recenzije : 3.0

Hangover

Urnebesno zabavna komedija koja zrači šarmom, manje poznata glumačka ekipa predvođena Bradliyem Cooperom, kojeg počinjemo sve češće viđati na velikim ekranima i to s razlogom. Sama srž radnje je poprilično predvidiva, no sjajnim zapletima u fabuli to se mijenja. Odlično naglašeni detalji u filmu (gostovanje Tysona je također za svaku pohvalu) i dobro ukomponirana muzika. Humor u filmu nije sirov i ne nabija nam na nos nekakve glupe štosove več odavno viđene, no u filmu nailazimo i na mnogo nelogicnosti (u pijanom stanju decki se ludo zabavljaju s tigrom bez posljedica, što je teško moguče, nabijen madrac na krovu da je izbacen kroz prozor itd.). Ne smijemo zaboraviti niti sjajnoga Zacha Galifianakisa koji u filmu glumi Alana i svaršeno pristaje toj ulozi. Preporučam da film pogledate prije nekoga izlaska jer vam je zagarantiran sjajan provod za vrijeme filma i tko zna možda vam da nekakvu ludu ideju da se i vi zabavite. Da ne zaboravim napomenuti 4 je ovdje samo zbog toga što mi se film nije uvukao pod kožu, no to ni nije cilj ovoga film, ovaj film je 100 min. čiste zabave!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mareva 07.01.2010 Ocjena recenzije : 1.0

Film stvarno nije nikakva pametna komedija kao što su rekli. Nije ni bogznašta smiješno iako je originalno, to im se mora priznati.
Pretjerali su s likom alana, to mi je umanjilo inače odlične fore.
Meni je bio malo slab dojam zbog priča kako je to novi klasik, predobro, presmiješno i sve naj, naj, naj..a inače bi vjerojatno i meni bio prvi naslov šta se tiče tog žanra.
U biti svejedno je-kako i ne bi kad samo rade totalno debilne komedije(?) s totalno izlizanim forama.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: