Hannah Montana: Film - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Hannah Montana: Film

Hannah Montana: Film

Hannah Montana The Movie (2009.)

Walt Disney Pictures

102' komedija, glazbeni

Režija:           Peter Chelsom

Uloge: Miley Cyrus, Emily Osment, Margo Martindale, Jason Earles, Peter Gunn, Melora Hardin, Mitchel Musso, Lucas Till, Barry Bostwick, Moises Arias, Rascal Flatts, Taylor Swift, Vanessa Williams, Billy Ray Cyrus

Scenario:        Dan Berendsen

Producent/i:   Billy Ray Cyrus, Alfred Gough, Miles Millar

Zemlja:          SAD

Linkovi: Službene stranice

Hannah Montana: Film

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.60
10
0.00

Walt Disney Pictures filmskim spektaklom Hannah Montana prenosi na veliko platno fenomenalno uspješnu seriju Disney Channela.

Miley Stewart (Miley Cyrus) pokušava žonglirati školske obaveze i prijatelje uz svoj tajni život pop zvijezde Hannah Montane. No, ogromna popularnost ugrožava njezin 'obični' život. Stoga je njezin otac (Billy Ray Cyrus) odvodi kući, u Crowley Corners u Tennesseeju, na dozu stvarnog života, čime započinje pustolovina puna zabave, smijeha i ljubavi kakvu niti Hannah Montana nije mogla zamisliti.

Kada se Miley vraća u Tennessee na rođendansku proslavu svoje bake Ruby, to nije samo povratak kući nakon dugog odsustva; ona ujedno ponovno otkriva koliko joj njena obitelj, prijatelji i dom znače nakon što se uspjela probiti kao pop zvijezda.

'Hannah Montana: Film', trailer

Mlada glumica/pjevačica Miley Cyrus postigla je međunarodnu slavu nevjerojatno uspješnom televizijskom serijom 'Hannah Montana', nominiranom za nagradu Emmy, te rasprodanom koncertnom turnejom u 70 gradova i već trećim uspješnim glazbenim albumom u samo dvije godine. Nakon senzacionalne premijere serije u ožujku 2006. (uz 5.4 miliona gledatelja), Cyrus je postala miljenica publike, i njena vlastita eksplozivna popularnost je slijedila onu njenih sve poznatijih likova, Hannah Montane i Miley Stewart.

Hannah Montanu već smo imali prilike vidjeti u kinima i to prošle godine u istoimenom 3D koncertnom filmu. Ovaj svojevrsni nastavak prošao je mnogo bolje na kino blagajnama, ali lošije kod kritike. 44% na Tomatoemetru posljedica su ovakvih komentara: 'Ako ste prestari da okolo nosite kutiju za užinu na kojoj piše Hannah Montana, onda će vam se ovaj film činiti kao kazna' (Peter Hartlaub, San Francisco Chronicle) ili 'Film je tanak kao japanka i kompliciran kao gumica za kosu' (Kyle Smith, New York Post). No, druga polovica kritike tvrdi da je ovo zabavan, razigran i raspjevan djevojački film uz kojega se i staro i mlado osjeća dobro i cupka nožicom uz popularne hitove. 

Nama se sve čini da će procjena publike o ovome filmu ovisiti o razini testosterona u krvi i o tome osjećate li se prestarim za kutiju s likom Hannah Montane.