Beethoven - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Beethoven

Beethoven

Beethoven (1992.)

Universal Pictures, Northern Lights Entertainment

87' komedija, obiteljski

Režija:           Brian Levant

Uloge: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Nicholle Tom, Christopher Castile

Scenario:        Amy Holden Jones, John Hughes

Producent/i:   Michael C. Gross, Joe Medjuck

Zemlja:          SAD

Linkovi: Imdb

Beethoven

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.60
5
0.00

Harvey i Vernon lopovi su koji rade po narudžbi. Jedne noći provale u prodavaonicu kućnih ljubimaca i ukradu više kaveza sa štenadi.

Dok ih voze u kamionetu, dva štenca pobjegnu. Jedan od njih ušulja se u kuću obitelji Newton. George i njegova žena Alice vlasnici su male tvrtke koja proizvodi osvježivače zraka. George je čistunac i ne želi psa u kući. Ali, njegovo troje djece - Ryce, Ted i najmanja Emily - jako žele psa. A sad se pas našao u njihovoj kući, u Emilynu krevetu! 

U prvi čas su pomislili da je im je tata želio prirediti iznenađenje. On ih u tom ljutito razuvjeri, ali popusti pritisku. Zadrže psa i nadjenu mu ime Beethoven. Beethoven brzo raste. Kad naraste, obitelj shvati da ima - bernardinca! Djeca ga obožavaju, a tata podnosi. I sve bi bilo lijepo da se lokalni veterinar dr. Herman Varnick ne bavi i prljavim poslovima. Od proizvođača pištolja primi novac kako bi na velikim psima izbliza isprobao učinak novog rasprskavajućeg oružja. Kako je Beethoven najveći pas u njihovom malom gradu, odmah baci oko na njega...