Transporter 3 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Transporter 3

Transporter 3

Transporter 3 (2008.)

Lionsgate/Continental film

100' akcija, avantura, krimi

Režija:           Olivier Megaton

Uloge: Jason Statham, Francois Berleand, Natalya Rudakova, Robert Knepper, Jeroen Krabbe, Alex Kobold, David Atrakchi, Yann Sundberg, Eriq Ebouaney, David Kammenos, Silvio Simac

Scenario:        Luc Besson, Robert Mark Kamen

Producent/i:   Luc Besson, Steven Chasman

Zemlja:          Francuska

Linkovi: službena stranica

Transporter 3

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.50
16
0.00

johnny08 25.01.2010 Ocjena recenzije : 4.0

Transporter 3

Treći u seriji filmova o Franku Martinu je ujedno i najgori film. 'Transporter 3' dobiva opet novog redatelja, Oliviera Megatona i to prvenstveno mislim da nije dobar odabir. Razlog je jednostavan; najjači adut filma, akcijske scene borbe su snimljene prebrzo, često nejasno te definitivno ne dobivamo dojam borbi iz prva dva filma. Također Besson opet pretjeruje s scenarijem što se vidi u scenama kada auto bočno prolazi između dva kamiona, ili kada auto slijeće na vlak. No, ne mogu reći da nisam znao kakav film mogu očekivati. S druge strane, nisam očekivao ljubavnu priču u takvoj mjeri; koja je potpuno loše i nepotrebno prikazana jer to jednostavno nije stil Stathamova lika. Statham je kao i obično uvjerljiv, baš kao i Berléand smiješan, Knepper stvara zanimljivog negativca (uz Lolu najbolji u serijalu), dok je debitantica Rudakova bez veze. 'Transporter 3' je ipak lošiji od prva dva dijela i svidjeti će se samo okorjelim ljubiteljima akcije, dok je za većinu ovo samo film koji služi kao reklama za Audi.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

maximo 25.11.2009 Ocjena recenzije : 3.33

Ðejson rulz

Ako volite prijašnje transportere, voljet ćete i ovoga.

Uvijek skulirani Statham, zgodna ruskinja koja nezna glumit, vrlo dobar negativac i akrobacije sa autom
što možete poželjeti više

šit, ali zabavan šit:)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Triumpho 02.03.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Posljednji akcijski junak

U trećem se dijelu ovog iznimno zabavnog serijala opaki Frank Martin smrtno zaljubio, a samim time i malo smekšao.Ipak, to ga ne će zaustaviti u još jednoj adrenalinskoj akciji prepunoj vratolomnih poteza i jurnjave. Radnja je poprilično predvidljiva, tako da moram priznati da je u tom segmentu drugi nastavak mnogo bolji. Iako najslabiji nastavak dosad, preporučam sat i pol opuštajuće akcije, jer je u današnjem filmskom svijetu kojim vladaju dosadne drametine, takvo što teško naći. P.S Scena sa BMX-om je legendarna.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: