Rat među nevjestama - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Rat među nevjestama

Rat među nevjestama

Bride Wars (2009.)

20th Century Fox/Continental film

komedija, romansa

Režija:           Gary Winick

Uloge: Anne Hathaway, Kate Hudson, Candice Bergen, Kristen Johnston, Bryan Greenberg, Steve Howey, Chris Pratt, Michael Arden, John Pankow, Paul Scheer

Scenario:        Greg Depaul, Casey Wilason, June Raphael

Producent/i:   Julie Yorn, Kate Hudson, Alan Riche

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica

Rat među nevjestama

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.29
14
0.00

martuska 23.08.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Bride Wars

U ovoj komediji (koja to zapravo nije) radi se o dvije najbolje prijateljice koje od djetinjstva imaju isplanirano svoje vjenčanje.Film zapravo ni nema zaplet.Samo se čeka kada će one početi podvaljivati jedna drugoj, a kada i do toga dođe, ne bude duhovito.
Možda se loš scenarij, koji obuhvaća sve istrošene fore, htio prekriti dvjema poznatim glumicama, ali ni one nisu mogle puno učiniti kad su sporedni glumci nedovoljno razrađeni i neuvjerljivi.
Preporučljivo za gledanje samo nezahtjevnoj publici.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

violeta 22.08.2009 Ocjena recenzije : 1.0

rat među nevjestama

tipično američko pretjerivanje :-)al ok ,gledljivo

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

tihy 02.04.2009 Ocjena recenzije : 1.0

BW bez M

Pa ovaj film i nije tako loš. Naravno, daleko je od sjajnog, ali da je solidan - je. Malo je kraj nejasan, odnosno nerealan, i Kate Hudson zna iritirati čovjeka nakon nekog vremena, ali sve u svemu, jedna solidna trojka.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 05.02.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Dvije drolje

Dvije drolje. Jedna ružna (Anne Hathaway) i jedna idealna za pornić, bez imalo finoće u sebi (Kate Hudson) u nekakvoj ženskoj borbi. Uobičajeno ništavilo od dijaloga, naravno ništa smiješno i lagani prijevremeni odlazak kući još jedanput. Hvala Bogu, što sam izašao iz kina ranije. Na izlasku iz Avenue Malla vidio sam ćelavog Arapina kako se uživio u neku Arapsku pjesmu sa slušalicama preko ušiju i dižući ruke u zrak. U jednom trenutku sam mislio da ima bombu u torbi, ali sam se prevario. Zašto se ne snimaju filmovi o takvim živopisnim likovima kakvih ima na svakom koraku, a ne ova smeća? Inače, možda je i meni dosta komedije budući da radim u 'Poreznoj', gdje su nam sada prijave za građane. Svakodnevnog smijeha imam na tone. Najviše me uveseljava nepismenost Hrvata koji nisu u stanju napisati ni ime i prezime na prijavu. A što smrde? Kao da su izašli iz štale. Možda mi i zbog toga film nije bio nimalo smiješan, jer se tijekom dana dovoljno nasmijem kompletnim idiotima i totalnim majmunima. Koliko bi se tamo lijepih komedijica moglo snimiti? Fincheru, gdje si, jebo te Benjamin Button?

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ellena 20.01.2009 Ocjena recenzije : 2.0

film

e ovako jedino sto mi se svidqalo ovdje je samo to sto sam se nasmijala.Inace tema mi je pomalo glupa.Mislim vec videno.No moram priznat ima puno komedije i to mi se najvise dopalo,a i gluma nije losa.Preporuka za gledanje je samo onome koji je imao los dan pa se zeli opustit.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: