Sezona lova 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sezona lova 2

Sezona lova 2

Open Season 2 (2008.)

Sony Pictures/Blitz film i video

76' avantura, animirani, komedija

Režija:           Matthew O'Callaghan

Uloge: Mike Epps, Joel McHale, Jane Krakowski, Jacquie Barnbrook, Cody Cameron

Scenario:        David I. Stern

Producent/i:   Kirk Bodyfelt, Matthew O'Callaghan

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službena stranica
imdb

Sezona lova 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.83
6
0.00

Boog, Elliot, McSquizzy i svima dobro poznata i omiljena šumska stvorenja ponovno su tu u sasvim novom, ali jednako zabavnom animiranom filmu.

Boog i Elliot opet su s nama, a ovaj put čekaju ih sasvim nove luckaste avanture. Nakon što se ludo zaljubi u Giselle, Elliotov put prema oltaru pun je prepreka i nije nimalo lak. Sve započinje kada njegovog prijatelja, gospodina Weenieja, otme skupina tetošenih kućnih ljubimaca, odlučnih da ga vrate njegovim vlasnicima. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy i sva moguća ostala šumska stvorenja kreću u pravu misiju kako bi spasili svojeg kobasičastog prijatelja te se ubrzo nađu iza neprijateljskih linija – u svijetu kućnih ljubimaca.

Predvođeni toy pudlicom po imenu Fifi, kućni ljubimci ne misle pustiti Weenieja bez borbe. Može li toy pudlica zaista oboriti grizli medvjeda teškog četiristo kilograma i hoće li Elliot ikada oženiti Giselle? Sve to saznajte u 'Sezoni lova 2'.


Trailer za 'Sezonu lova 2'

Ova animirana dječja poslastica nastavak je hita 'Sezona lova' iz 2006. godine, prvog filma kompanije Sony Pictures Animation, koji je na kino blagajnama diljem svijeta ostvario zaradu veću od 190 milijuna dolara.

Ovaj nastavak je režirao Matt O'Callaghan koji je svoju karijeru većim djelom posvetio radu na vizualnim efektima ('Kralj škorpiona', 'Blade 2'), ali je također imao prilike dokazati se i na režiserskoj stolici ('Znatiželjni George'). Za animaciju je zaslužna kompanija Sony Pictures Imageworks ('Spiderman 2', 'Kuća monstrum') te produkcijski studio Reel FX Creative Studios.

'Sezona lova' ostvarila je odličan rezultat na kinoblagajnama diljem svijeta i samo je bilo pitanje vremena kada će nastavak ugledati svjetlo dana. Klinci će se sigurno razveseliti kada ponovno vide svoje omiljene likove u akciji, a u našim će se kinima prikazivati sinkronizirana inačica filma, tako da neće biti nikakavih problema što se tiče praćenja same radnje.

zl.m.