Heroji - kompletna prva sezona - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Heroji - kompletna prva sezona

Heroji - kompletna prva sezona

Heroes: Season 1 (2006.)

Universal Studios / Continental film

989' drama, ZF

Uloge: Milo Ventimiglia, Hayden Panettiere, Ali Larter, Masi Oka, Adrian Pasdar

Producent/i:   Tim Kring, Dennis Hammer, Allan Arkush

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Heroji - kompletna prva sezona

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.36
11
0.00

Priče o ljudima diljem svijeta koji na neobjašnjiv način počinju razvijati izvanredne sposobnosti. Životi im postaju sve čudniji, a sudbina svijeta leži u njihovim rukama.

Nakon što Zemlju zasjeni pomrčina Sunca, glavni junaci otkrivaju da posjeduju izuzetne moći te se uče nositi sa njima i kontrolirati ih. Indijski znanstvenik Mohinder Suresh stiže u New York da bi saznao više o misterioznoj smrt svoga oca. Istraga ga dovodi do nevjerojatnog otkrića – među nama žive ljudi s neobjašnjivim super moćima. Jedan od njih je mladi sanjar Peter Petrelli, brat ambicioznog političara Nathana, koji shvaća da se nešto neobično događa sa njim, ali ne razumije šta. Srednjoškolka Claire otkriva kako je potpuno neranjiva. Samohrana majka Niki je striptizeta iz Las Vegasa koja je upetljana u mutne poslove sa mafijom i otkriva da njen odraz u ogledalu ima svoju vlastitu mračnu osobnost. Mladić Hiro iz Japana zaustavlja mislima vrijeme, a losandželeski policajac ulazi u trag serijskom ubojici čitajući mu misli. Tu je još i Clairein otac Noah Bennet, koji radi za misterioznu 'Agenciju' koja zna više o 'Herojima' nego oni sami, manijakalni Sylar koji krade drugima moći, te još misteriozniji Mr. Linderman.

Serija je postigla ogroman uspjeh u Sjedinjenim Državama, a dobre rezultate gledanosti postiže i u ostatku svijeta. Najviše se hvale odlični specijalni efekti, te stripovsko pripovijedanje i estetika. Priča se gradi kratkim epizodama i brzim prelascima na iduće likove koji su raštrkani po cijelom svijetu.

Glumačka ekipa je puna poznatih televizijskih lica iz popularnih serija kao što su 'Malcom u sredini', 'Felicity', 'Stažist'.