Obiteljske veze - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Obiteljske veze

Obiteljske veze

The In-Laws (2003.)

Warner Brothers

98' komedija

Režija:           Andrew Fleming

Uloge: Albert Brooks, Michael Douglas, Ryan Reynolds, Lindsay Sloane, Robin Tunney, Candice Bergen

Scenario:        Andrew Bergman, Nat Mauldin

Producent/i:   Bill Todman Jr., Bill Gerber, Elie Samaha, Joel Simon

Linkovi: službeni site

Obiteljske veze

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.25
4
0.00

Kada se tast i šogor sretnu po prvi puta kako bi proslavili budući brak svoje djece, svašta se može dogoditi. Može se pokrenuti rat ili neraskidivo prijateljstvo.

Dr. Jerry Peyser ima dobro organiziran, uredan i ugodan život i prilično je zaokupljen trajnim uklanjanjem i najmanjeg oblika stresa. Istovremeno dijametralno suprotna ličnost je operativac CIA-e Steve Tobias, koji se kroz život kreće jašući na adrenalinu, poznavajući samo jedan način života: turbo stresni. Njegova uobičajena dnevna rutina pronalaženje je međunarodnih kriminalaca i hvatanje krijumčara oružja.

Sama pomisao na nepredvidljivi način života njegove buduće familije izluđuje Jerryja i čini mu se da savršeno isplanirano vjenčanje njegove kćeri (Lindsay Sloane) ne može uspjeti. Što se njega tiče, obojica će prije umrijeti nego postati rod.

Ali ipak kada im djeca budu u opasnosti, ispostavit će se da mogu biti uspješan tim i da zaista dobro surađuju u spašavanju svijeta i vjenčanja.

Inspirirana hitom iz 1979. istog naslova, "The In-Laws" je priča o dvojici očeva koji vode dramatično različite živote, ali su prisiljeni postati familija i zajednički se radovati sreći i ljubavi svoje djece. Jedan od njih, agent CIA-e, mora riješiti vrlo važan slučaj koji bi mogao ugroziti sigurnost cijelog svijeta, da ne spominjemo njihovo vjenčanje.
U tom trenutku prestaje sličnost s komedijom iz 1979., a počinje velika avantura i zbližavanje buduće familije.