Ulovi Smarta - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Ulovi Smarta

Ulovi Smarta

Get Smart (2008.)

Warner Bros. Pictures

110' akcija, komedija, krimi

Režija:           Peter Segal

Uloge: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne

Scenario:        Tom J. Astle, Matt Ember

Zemlja:          SAD

Linkovi: službena stranica

Ulovi Smarta

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.17
18
0.00

johnny08 11.05.2010 Ocjena recenzije : 2.33

Kada će se opametiti?

Mel Brooksova iznimno popularna serija 'Get Smart' u rukama Petera Segala je očekivano završila kao klišejizirani remake. Ne mogu reći da Segalov film nema par dobrih trenutaka i smiješnih scena; ima ih, i oni najčešće proizlaze iz komičarskog potencijala simpatičnog Carella, ali na duge staze film ne oduševljava jer ne uspijeva doći niti blizu Brooksovoj ideji i poimanju komedije. Nadalje, Segalove akcijske scene su izrazito loše napravljene (avion, borba na krovu auta...) te ih se mora kritizirati jer 'Get Smart' pokušava biti efikasna akcijska komedija. Parodija na Jamesa Bonda je i više nego jasna, ne samo u spominjanju imena najslavnijeg tajnog agenta nego i u liku Dalipa koji neodoljivo podjeća na legendarnog Jawsa iz Bond filmova. Glumačka ekipa je očekivano dobra te je Carellu pridodana odlična Hathaway, veterani Arkin, Stamp i Caan, baš kao i smiješne sporedne uloge The Rocka i Ken Davitiana. Epizodna uloga legendarnog Murraya je čist promašaj baš kao i završni zaplet filma koji je izrazito jednostavno i nemaštovito napravljen, pritom upadajući u masu klišeja kako akcijskih tako i komičnih filmova koje pokušavaju ismijati. 'Get Smart' je svakako bolje napravljen film od britanskog pandana 'Johnny Englisha', ali je potpuno nepotreban baš kao i Martinov pokušaj uskrsnuća inspektora Clouseaua. Kultne originale je jednostavno nemoguće nadmašiti, ili u ovom slučaju nadsmijati.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jakša 06.07.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Skroz OK

Dosta smiješno, prilično zabavno, nekoliko dobrih fora...
Preporuka: da
Ocjena: 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 07.06.2009 Ocjena recenzije : 1.33

Jedino valja Anne!!!

prilično loš i klasični akcijski film bez imalo smijeha...anne h.je jedino po meni odradila glumački dio savršeno...film obiluje kao i svaki drugi akcijski film borbom protiv neprijatelja,puno pucnjave i vatre te sretnim završetkom...ali eto ono što još valja u filmu je onaj završetak kad ga ona stvar probode ajde bar je neočekivan kraj...svi su toliko hvalili film da sam očekivao puno više ali ipak ne...čak je i ona scena sa onom babom(koja jest zanimljiva)ali je jako besmislena šta oni se kao natječu u plesu???bezveze...samo jedan u nizu loših komedijskih akcijskih filmova...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Hrvatski ratnik 25.04.2009 Ocjena recenzije : 3.0

Sasvim solidno

Film je zaista zabavna i zanimljiva špijunska komedija u kojoj komičarske sposobnosti komičara u usponu Steva Carella sjajno vide i koje je redatelj dobro iskoristijo.

Film preporučujem i nemojte se obazirati šta govori pederski korisnik MRKEMIl.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 09.10.2008 Ocjena recenzije : 4.0

Get Fuck

Mislio sam da će ovo biti sranje od filma, ali radi se o vrlo solidnoj špijunsko tehnološko nabrijanoj komediji, koja me je čak uspjela i nasmijati. Može se reći da je ovo i jedna vrsta parodije na Jamesa Bonda.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mrkemil 31.08.2008 Ocjena recenzije : 1.5

Užas

Još jedan bezuspješni pokušaj komedije. Ovakav usiljeni način humora već dugo nisam vidio. Niti jedna fora, apsolutno ništavilo od filma. Ovaj film nije čak ni za djecu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Sara16398 09.08.2008 Ocjena recenzije : 1.0

kladim se da je ovo super film

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: