Osuđeni - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Osuđeni

Osuđeni

The Condemned (2007.)

Lionsgate / Discovery film i video

113' akcija, krimi, triler

Režija:           Scott Wiper

Uloge: Steve Austin, Vinnie Jones, Trent Sullivan, Rick Hoffman, Nathan Jone

Scenario:        Scott Wiper, Rob Hedden

Producent/i:   Vince McMahon, George Vrabeck, Michael Gruber

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Osuđeni

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.70
10
0.00

Desetorica osuđenika na smrt našlo se u reality showu sa zadatkom da se međusobno pobiju. Kad već moraju otići bolje ovako nego na stolici.

Akcijski filmovi sa zvijezdama američkog profesionalnog hrvanja nisu namijenjeni filmskim sladokuscima no ne treba ih baš sve odmah otpisati, čak ukoliko se ubrajete filmske sladokusce ljude koji traže koliko toliko kvalitetnu akciju.

U ovu skupinu spada i film Scotta Wipera sa hrvačkom zvijezdom Stveom Austinom u ulozi Jacka Conrad, amerikanca osuđenog na smrt nakon ubojstva u El Salvadoru. Bez ikakvog upozorenja on je transportiran na napušteni otok zajedno sa devetoricom osuđenika na smrt. Osuđenicima se oko gležnja nalazi eksplozivna naprava programirana da eksplodira ukoliko ju pokušaju skinuti.

Iza cijele priče stoji TV producent, milijunaš Ian Breckel koji je smislio novi reality show. Na otoku je sakrio gomilu kamera te zatvorenicima dao upute da se međusobno pobiju. Posljednji preživjeli nakon 30 sati biti će pušten. Ukoliko nakon tog vremena ne preživi samo jedan već više njih svi će eksplodirati.

i.k.