Vruće loptice - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Vruće loptice

Vruće loptice

Balls of Fury (2007.)

Rogue Pictures

90' akcija, komedija, sportski

Režija:           Robert Ben Garant

Uloge: Dan Fogler, Christopher Walken, George Lopez, Maggie Q, Thomas Lennon

Scenario:        Robert Ben Garant, Thomas Lennon

Producent/i:   Derek Evans, Ron Schmidt, Roger Birnbaum

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Vruće loptice

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
4
0.00

Nekad vrhunski stolnotenisač vraća se u igru uz pomoć FBI agenta nastojeći osvetiti očevu smrt. Igra se na život i smrt.

Ako ste misili da stolni tenis ne može biti ekstremni sport prevalili ste se. Ilegalna natjecanja organizirana u podzemlju nude i više nego žestoku konkurenciju, a ni ulozi nisu beznačajani. Naprotiv, pitanje je života i smrti.

Jedan od bivših velikih igrača je i Randy Daytona, velika nada ovog sporta koja životari nastupajući u lokalnom kabaretu. Istovremeno FBI agent Rodriguez nastoji se ubaciti u svijet ekstremnog ping-ponga ne bi li došao do Fenga, jednog od najtraženijih zločinaca koji je između ostalog zaslužan za smrt Randyjevog oca.

Rodriguez angažira Randyja da mu pomogne na tom tajnom zadatku što ovaj vidi kao veliku priliku za povratak u svijet ping-ponga. Nakon dva desetljeća izvan pingača Randy je malo zahrđao stoga traži pomoć slijepog učitelja Wonga i njegove prelijepe nećakinje Maggie.

Uskoro će se naći u Fengovom utočištu u džungli u centralnoj Americi, mjestu održavanja neobičnog, smrtonosnog ping-pong turnira.

i.k.